Vannak itt olyanok akik nem bírnak azonosulni a mai társadalommal fiatalként?
Úgyszint. Nem kedvelem, mert kitagadja azok, akik kicsit is mások és most még nemis feltétlen a bőrszínről vagy a szexualitásról beszélek, hanem a személyiségről, a személyiség létezéséről. Nagyon sokan olyanok mintha futószalagról jöttek volna le, tömeg stílusúak, isznak, drogoznak, nagyra vannak avval, hogy kit húztak meg, mikor igazából még szűzek. Fúj. Rockeres pólót viselnek azok, akik azt hiszik, hogy a Nirvana egy ruhamárka. Ez az előadókkal szemben nem túl tisztességes. Vannak normális emberek, akik kedvesek és lehet velük éretten is beszélgetni. Persze valahol megértem. Egy ilyen szociális médiával ami ezt sugározza és evészavarosnak elmenő modeleket istenít, nehéz nem hagyni, hogy befolyásoljanak.
16/l
Anno én is ilyen voltam. Ismertem is hasonló gondolkodásúakat, de nem ez volt a jellemző. (Vagy sokan rejtegették)
25/F
19/F vagyok
Egyáltalán nem tetszik ami ma megy, de lehet csak én vagyok régimódi. Sajnálom hogy kevés a számomra "normális" ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!