Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért várja el a férfiaktól a...

Miért várja el a férfiaktól a jelenkori társadalom a monogámiát?

Figyelt kérdés
Köztudott tény, hogy a férfi az evolúció során úgy fejlődött ki, hogy mindig is "magvai szétszórása", fajfenntartás és szaporodás volt a feladata, ezért is tud bármennyiszer gyermeket nemzeni, akár naponta többször is. Az elmúlt évtizedekben, évszázadokban talán a vallás, vagy ki tudja milyen kulturális irányzat meghonosította a monogámiát, házasságot, de mikor lépünk már túl ezen az elavult intézményen? Egy férfinek igenis legyen joga más nőkkel lefeküdni akár egy kapcsolatban is, hiszen természetellenes kisajátítani őket egyetlen nőnek. Ezért is végződik a legtöbb kapcsolat, házasság szakítással, mert hazugságra és megcsalásra kényszerítik a férifakat ezek a partneri formák. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy naponta mindenkit akit lehet meg kell dugni, hanem időnként amikor a szükség úgy hozza, ez legyen természetes dolog. Mit gondoltok?

2022. szept. 24. 19:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
86%
Hiába mondjátok neki nem érti.Megerősítést akar hogy ő az áldozat..de kurvára nem az!
2022. szept. 24. 22:09
 22/49 PhoenixNonest ***** válasza:
87%
Tudod mit? Elmondok neked valamit. Az evolúció során az maradt életben aki kinyírta a másikat. Tehát a te logikáddal engedjük szabadon a sorozatgyilkosokat, a tömeglövöldözőket, mindenféle bűnözőt, hiszen evolúció. Egyébként az erőszak a magas tesztoszteronszint jele volt az őskorban, tehát ez alapján a gondolatmenet alapján az erőszakoskodó palik az alfahímek,valamiért mégis ők vannak sitten.
2022. szept. 24. 22:13
 23/49 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, a kérdésem teljesen helytálló, ugyanis vannak nők, akik igénylik a kalandot, te szimplán kerülöd, hogy válaszolni kelljen, mivel azt már nem veszi be a gyomrod, hogy téged is megcsalhatnak. Szánalmas vagy...
2022. szept. 24. 22:16
 24/49 PhoenixNonest ***** válasza:
80%
21-es:igazad van. Szerintem zárjuk be egy szobába valami Jeffrey Dahmer féle palival, nézzük végig amiket csinál vele, aztán mondjuk azt hogy nem első fokú gyilkosság történt, hanem evolúció. A gyenge meghal az erős túlél 🤩 basszuk ki a moralitást és a törvényt a kukába.
2022. szept. 24. 22:18
 25/49 anonim ***** válasza:
77%

PhoenixNonest

A kérdező meg az empátia? Pláne hűség... szerintem azt sem tudja, mit jelentenek ezek a szavak... pláne tisztelet...

2022. szept. 24. 22:21
 26/49 PhoenixNonest ***** válasza:
100%
25-ös, igazad van. De remélem mindenki érti a poént mert ezt a basszuk ki a moralitást és a törvényt dolgot szarkasztikusan mondtam. Nekem kitöréseim vannak az ilyen emberek miatt. 😂
2022. szept. 24. 22:27
 27/49 A kérdező kommentje:

18: Látom nemrég tanultad ezt az új szuper tudományos kifejezést, és most minden kommentben leírod, hogy neocortex, hogy lássuk, te milyen művelt vagy. Értettük!

Na, tehát. Az igazság az, hogy idehoztok teljesen ide nem tartozó érveket meg párhuzamokat, amivel alá próbáljátok támasztani a véleményeteket, de az erőszakosságot, meg egymás gyilkolását ideráncigálni nem visz közelebb a megoldáshoz. Továbbra is az az általános igazság, hogy a nőt nem érdekli a kalandozás, pont. Ezt nem tudjátok megcáfolni, mert ti is tudjátok hogy így van. Na most a kérdés marad az eddigi, hogy miért nem tudnak a nők tekintettel lenne erre a férfi biológiai tulajdonságra, és miért ne lehessen nyíltan beszélni róla tabusítás nélkül?

2022. szept. 24. 22:32
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

26, nem tudom, mindenki értette e, nekem nagyon tetszett amit írtál, kár, hogy nem lehet duplán zöldet nyomni 😄

"Ezt nem tudjátok megcáfolni, mert ti is tudjátok hogy így van."

Nem kell tennem semmit, mivel vannak nők, akik ugyan úgy félre kuffantanak, mint a férfiak egy része. Kerülöd a választ, pont...

2022. szept. 24. 22:38
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire erre vágysz kérdező, vannak nők akik elnézik, viszont ők maguk is csinálják, hiába kardoskodsz ellene, de valószínűleg azt a gyomrod nem veszi be, különben nem térnél ki folyton a válasz elől. :)
2022. szept. 24. 22:41
 30/49 PhoenixNonest ***** válasza:
100%
Nem, csak olyan rohadt értetlen vagy, hogy ha kínaiul mondjuk akkor se érted meg mit jelent, ezért hajtogatom. Te értetlen. Te önigazolást keresel,nem pedig véleményt. Ezek az érvek igenis ide tartoznak. Teszem azt, van egy olyan parafília, hogy hibrisztofília, ami a nőkre jellemző, olvastam róla cikkeket, és az jött le belőle hogy néhány nő erőszakos bűnözőket tart vonzónak amiatt mert tudat alatt a brutális erőszakot a magas tesztoszteronszintel kapcsolják össze, ami az őskorban fontos volt. Hangsúlyozom, az őskorban. Az evolúcióvak jössz, de épp ez az irónia, hogy az ember a legfejlettebb élőlények közé tartozik, pontosan azért mert nekünk van morális iránytűnk, magas érzelmi intelligenciánk (kivéve ha pszichopata vagy vagy ha buta vagy mint a halál, ami a te gondolataidban érződik). Nem, nem az az általános igazság hogy a nőket nem érdekli a kalandozás, vannak nimfomániás nők, ez csak a te véleményed és addig nincs alapja amíg nem támasztja alá valamilyen kutatás, pont. Én próbáltam kezdetben megértő lenni a hozzád hasonlókkal, de nektek csak az jön le belőle, hogy teljesen oké amit csináltok. Én azt mondom hogy egy bizonyos mértékig megértem hogy ha egy férfinak nagyobb a szexuális étvágya stb...de maradjunk már meg embernek, és ne csalj meg másokat a hátuk mögött csak némi örömért. Iszonyat önző. A férfiak meg miért nem értik meg hogy nekem csak a 200-IQs kigyúrt, modellek jönnek be és csak ők érdemelnek nőket mert eVoLúCiÓ. Ja meg akkor már legyen gyilkos is mert tesztoszteron. Tudunk tekintettel lenni rá, bár én ismerek egy férfit aki aszexuális, tehát emberfüggő hogy ki mennyi társat akár egyszerre, DE. maradj meg embernek, és ne a párod háta mögött csináld, hanem úgyhogy ő is beleegyezik. Nem a poligámia a baj hanem a megcsalás, meg a gerinctelenség. Így beszélhetnénk róla tabusítás nélkül, de az etikai kódex miatt a megcsalás kulturált emberek körében mindig tabu.
2022. szept. 24. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!