Miért várja el a férfiaktól a jelenkori társadalom a monogámiát?
PhoenixNonest
A kérdező meg az empátia? Pláne hűség... szerintem azt sem tudja, mit jelentenek ezek a szavak... pláne tisztelet...
18: Látom nemrég tanultad ezt az új szuper tudományos kifejezést, és most minden kommentben leírod, hogy neocortex, hogy lássuk, te milyen művelt vagy. Értettük!
Na, tehát. Az igazság az, hogy idehoztok teljesen ide nem tartozó érveket meg párhuzamokat, amivel alá próbáljátok támasztani a véleményeteket, de az erőszakosságot, meg egymás gyilkolását ideráncigálni nem visz közelebb a megoldáshoz. Továbbra is az az általános igazság, hogy a nőt nem érdekli a kalandozás, pont. Ezt nem tudjátok megcáfolni, mert ti is tudjátok hogy így van. Na most a kérdés marad az eddigi, hogy miért nem tudnak a nők tekintettel lenne erre a férfi biológiai tulajdonságra, és miért ne lehessen nyíltan beszélni róla tabusítás nélkül?
26, nem tudom, mindenki értette e, nekem nagyon tetszett amit írtál, kár, hogy nem lehet duplán zöldet nyomni 😄
"Ezt nem tudjátok megcáfolni, mert ti is tudjátok hogy így van."
Nem kell tennem semmit, mivel vannak nők, akik ugyan úgy félre kuffantanak, mint a férfiak egy része. Kerülöd a választ, pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!