Miért várja el a férfiaktól a jelenkori társadalom a monogámiát?
"Továbbra is az az általános igazság, hogy a nőt nem érdekli a kalandozás, pont."
Engem konkrétan érdekel. Csak épp vagyok annyira tisztességes, hogy ezt minden egyes partneremnek a tudtára adom. Akinek nem tetszik, annak nem kötelező velem lefeküdnie. Igen, ribi vagyok, de legalább hazudni nem szoktam. Ellentétben veled, kérdező.
Amúgy áruld már el, akikkel megcsalod a partneredet, azok tudják, hogy nem vagy egyedülálló?
Az ember "gyárilag" poligám!
A férfiak is és a nők is!
A többi csak hablaty!)
Igen, a nőknek is ugyanúgy joguk van magot gyűjteni!!!...:)
32: ezt az izzadtságszagú "versikélést" inkább nem is kommentálnám. Gratulálok hogy még további idegen szavakat megtanultál, és mondtál nekem két extrém abnormalitást, ami semmit sem támaszt alá a mondanivalódból, mert én nem a kivételekről beszélek, hanem a többségről, és ez a másik okoskának is szól aki jön folyton azzal, hogy "DE VANNAK OLYAN NŐK IS AKIK NEM MONOGÁMOK" igen, ezt senki sem vitatta de nem ez a jellemző. Olvassátok el a "Why Men Want Sex and Women Need Love" című könyvet és ott szépen le van írva. Azt meg nem is értem, hogy mi köze a megcsalásnak itt bármihez, mikor írtam olyat hogy az rendben van? Éppen ezért próbálom magyarázni, hogy el kellene jutni odáig hogy erről beszélni lehessen, elfogadott legyen és NE KELLJEN megcsalni egy nőt sem. De úgy látszik gyengeelméjűeknek hiába magyaráz az ember, vagy talán gyerek lehetsz, és azért nem érted meg, akkor viszont neked való témákhoz szólj inkább hozzá.
33: de illik, mert nem arról van szó, hogy úgyanúgy kell élni, mint az őskorban, hanem hogy belénk vannak kódolva bizonyos ösztönök, amiket talán nem szabadna teljességében elfojtani, mert nem egészséges - hiszen ezt látjuk mindenütt.
34: Nem az van beléjük kódolva, hogy a legjobbal vállaljanak utódot, hanem amint találnak egy megfelelőt, vele állapodjanak is meg. A nő nem fogja azt a rizikót vállalni, hogy gyerekkel együtt átcuccoljon egy új hímhez, pláne egy saját maga által is felépített háztartásból. Nem életszerű, de persze ilyen is előfordul, és evolúciós szempontból talán lehet is valamennyi értelme. De a nőnek nincs olyan ösztöne, hogy minél több különböző férfinak szüljön, ez biztos.
30+ hozzászólásból itt fájóan kevés értelmes gondolat született...
"de olyat keresnék, aki személy szerint nem igényli. "
Tehát zavarna, de végre válaszoltál.😅 Ez úgy fair ám, ha oda vissza ok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!