Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A mai társadalomban miért...

A mai társadalomban miért ilyen nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés

Az ismerkedés nőként és férfiként nagyon nehéz.

Szerintem az oka az hogy mind a két nem arrogáns egy mással.

Mellesleg sok a nyelv tanár ebben az országban.

Ezért nem akarok magyar nővel járni.

Jártam Japánban és Franciaországban meglepődtem

Hogy mennyire eltudok velük beszélgetni.

De ha egy ithonival beszélnék az nem megy annyira

Mi ennek az oka?

2020. dec. 16. 13:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
Benne lehet a pakliban az is, hogy egyre kevesebb az intelligens ember, akinek igénye van a kulturált és választékos beszédre mind szóban, mind írásban. A jó modorról és az udvariasságról meg már nem is beszélve. Mindenki ideges, stresszes, rohan és minden baja van, na meg persze semmi se jó neki.
2020. dec. 16. 13:21
 2/14 anonim válasza:

Konkrétan hol jártál Japánban...?

Hatalmas ország, nem feltétlenül egyforma az összes japán... Te kifogtál egy kommunikatív valakit...

(feltéve ha nem fantázia terméke a példa)

2020. dec. 16. 13:39
 3/14 anonim válasza:
Japánban konkrétan probléma hogy a fiatalok között kevés srácnak van relatíve nője. Ezért van egy csomó randi robotjuk meg stb-jük. Tehát nem könnyebb ott ismerkedni sőt!
2020. dec. 16. 14:09
 4/14 anonim válasza:

Ez is a te kérdésed... szintén japán-francia mánia..

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__10851..

2020. dec. 16. 15:39
 5/14 anonim válasza:
Bolond ez az ember vagy részeg! 😀
2020. dec. 16. 16:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy kérdeztem hisz 13 órakor jelenkeztem be
2020. dec. 16. 17:35
 7/14 anonim válasza:

6: gondolod, hogy ez érv?

EGy anoním fórumon, ahol akár 100 regisztrációd is lehet, mire érv, hogy mikor jelentkeztél be...? Amit ráadásul csak te látsz - tehát még bizonyítéknak is harmatgyenge..

De lapozzunk, mert nem érdekes!

2020. dec. 16. 18:10
 8/14 anonim válasza:
Én nem vagyok arrogáns ne általánosits kérdező.Ellenben velem voltak sokan .(nem mintha lenne bármikor is jogalapjuk rá)
2020. dec. 16. 19:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezt én krédeztem?
2020. dec. 16. 21:06
 10/14 anonim válasza:
Akkor miért nem jársz japán, vagy francia nővel? Miért jössz ide a senki magyarokat kérdezgetni? És miért nem tanulod meg az anyanyelvedet normálisan használni? De van egy olyan érzésem, hogy egyszerű troll vagy. Ha mégsem vagy troll, akkor elég buta lehetsz.
2020. dec. 17. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!