Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyibe kerül az Oxfordon...

Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 anonim ***** válasza:
75%

Mennyi beteg van itt, képes vagy 10 perceket gépelni, hogy kiosszál egy vadidegent ? Pff..

Szerintem te vagy 58 és 78 % is, és magadat buktattad le, különben nekem speciel eszembe se jutott volna ilyeneket feltételezni,pedig érdekes módon mindig egyszerre voltál eddig itt a másik éneddel. Nyugi, én is meghagyom neked és neked a topikot, hogy zavartalanul csevegj magaddal,ahonnan már a kérdező is elhúzott.

Én azt se hiszem, hogy egyáltalán érettségid van,persze, New York, meg CEU meg Sorbonne. Gondolom egy nyári szünet miatt unatkozó kis hülyegyerek vagy fenekeden a tojáshéjjal.

2011. aug. 29. 19:44
 62/121 anonim ***** válasza:
24%

84%-es, hogy téged még mindig milyen hamar fel lehet húzni

itt éppen szakad, a férjemmel aki egyébként a BME-n végzett és a CEU-n ismerkedtünk meg remekül mulatunk a prekoncepcióidon....

...és hogy milyen marhaságokat írsz, elképesztő...

...mikor hazajött elmeséltem neki az Oxford sztorit..könnyezett..a válasza csak ennyi volt..most már mindenkit felvesznek oda?

szóval kedves 63% alias 84% írj csak írj várjuk szeretettel, remekül mulatunk

igen valóban voltunk unatkozó 14 évesek én 15 a párom 18 éve....de ez a sztori amit itt előadsz zseniális..:o)

2011. aug. 29. 19:52
 63/121 anonim ***** válasza:
29%

te tuti hogy a 84es vagy mert ugyanolyan sz.ar logikád van. megint ezzel jössz h 'itt irogatsz 10 perceket' közbe te ugyanazt csinálod.

ja meg ugyanolyan idegesnek tűnsz. :] ez a 'ti ugyanazok vagytok duma' a részedről csak annyi, h nem tudsz mást felhozni érvnek, VISZONT MI KOMOLYAN IS GONDOLJUK H TE UGYANAZ VAGY mint a 84es :D

2011. aug. 29. 19:52
 64/121 anonim ***** válasza:
29%

ugyanabba a perce írtunk.

de gondolom még mindig azt hiszed hogy ugyanazok vagyunk :D aranyos vagy

2011. aug. 29. 19:53
 65/121 anonim ***** válasza:
29%
basszus most elképzellek ahogy otthon ülsz és írod hogy nem írsz ide többet, erre feljössz egy másik névvel hogy neked legyen igazad XD
2011. aug. 29. 19:56
 66/121 anonim ***** válasza:
94%
Hmm,Én egyetlenegy dolgot látok itt ugyanolyannak, valaki mániákusan hosszan, sokat, és egymás után többet kommentel. Mindegyik nevén..
2011. aug. 29. 20:01
 67/121 anonim ***** válasza:
27%

ez érdekes h pont tőled jön, 84es :D amúgy meg szerinted azt a két hosszut amit írtunk ketten azt hogy csináltam ha mi ugyanazok vagyunk? ugyanazon a percen belül szted volt időm leírni mind2öt és még kijelentkezni, bejelentkezni stb?

bmeg te tényleg hülye vagy. :D

és nem érzed magad kicsit hülyének mikor ilyennel jössz, h '10 percig itt irogatsz' meg stb, közbe te ugyanazt csinálod? :O te pont azota vagy itt mint pl én, komolyan sztem fogadd meg a saját tanácsod és fejezd be az ugrálást :D

am nem csak én nézlek hülyének, hanem két ember mivel még mindig nem én vagyok a 74es :DD

2011. aug. 29. 20:17
 68/121 anonim ***** válasza:
94%

1. Utolsó figyelmeztetés :

Szálljál le rólam trollkodó, szemétkedő kis_cs_g.

2. Nagyon kis ügyes vagy, hogy tudsz bűvészkedni a Copy C - Copy V-vel, sőt, nem is vettem még észre, hogy hárman vagy, nem ketten, de én normális fórumozásra vágyom a gyik-en, veled szemben, úgyhogy berekesztem a "beszélgetést". Kívánom, hogy máshol majd kapjanak el és büntessenek meg.

3. Kizárt, hogy te valaha betetted a lábad bármilyen felsőoktatási intézménybe.

2011. aug. 29. 20:24
 69/121 anonim ***** válasza:
27%

1. megint magadat kicsinyíted le a bunkó beszólásaiddal, pont mint a 84es alter egóddal.

2. elkapjanak... ? miért kapnának el.. ? nem csináltam semmi illegálisat basszus :D

3. hát igazad van, tényleg nem tettem be a lábam felsőoktatási intézménybe, mivel csak 17 éves vagyok.

azért aranyos, hogy te vagy fenn két névvel de engem ba.szogatsz, köszi :D

amúgy hiába mondod, hogy a beszélgetést berekeszted, ugyanúgy elfogod olvasni a többi hozzászólást.. :DD

amúgy hogyhogy 'három van belőlem'? csak a 78as van itt, meg te meg én, hol a harmadik? vagy azzal vádolsz meg hogy te is én vagyok? :D

2011. aug. 29. 20:31
 70/121 anonim ***** válasza:
95%

Hát persze, és férjed is van ,akivel röhögsz a csacska fórumozókon és a BME-re járt, te pedig a nyolcadik diplomádon dolgozol a többmilliós svájci fizetésed mellett. Emellett puszta véletlenségből vagy mindig ott, ahol 78 % és puszta véletlenségből értetek mindenben annyira egyet - főképp abban, hogy belőletek csak egy van ,de másokból kettő. Értem.

Remélhetőleg én is elköltözöm Svájcba ,mielőtt még az én adómból fizetnék a te taníttatásod a Kodolányin.

Szevasz.

2011. aug. 29. 20:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!