Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyibe kerül az Oxfordon...

Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
92%
16.59 vagyok, bocs az elgépelésekért, siettem.
2011. aug. 29. 17:01
 42/121 anonim ***** válasza:
92%

"ha csak a 15. legjobb gimi akkor kb közepes színvonalú a sulitok, tehát nem ötször nehezebb leérettségizni, talán egy picit oda kell tenni magad, de ennyi nem egy történet. "

hát nem tudom, bekerülni akkoriban mondjuk rohadt nehéz volt. azért köszi az "elismerést", látszik rajtad, mennyire objektív vagy és hogy nem fukarkodsz az elismerésekkel mások felé.

2011. aug. 29. 17:03
 43/121 anonim ***** válasza:
29%

Most hogy jön ide, hogy te hova jártál iskolába.. ? Ha szerinted nem kéne nekünk játszani a fejünket, hogy mi milyen okosak vagyunk, akkor te miért csinálod ugyanezt.. ?

Amúgy kit érdekel, hogy a te ismerősöd hol Mensa tag? Az, hogy valakinek nagy az IQ-ja, nem feltétlenül jelenti, hogy jó érettségit írt, vagy hogy olyan jól tanult középiskolában..

2011. aug. 29. 17:07
 44/121 anonim ***** válasza:
92%
hogy tükröt mutassak nektek, mennyire lekezelőek és képmutatóak vagytok a gyengébbel, aki feltett egy szimpla hétköznapi kérdést.
2011. aug. 29. 17:08
 45/121 anonim ***** válasza:
29%
amúgy meg nem mindegy, hogy hányadik helyen áll a gimi ahova jártál? okos gyerek letud érettslgizni egy felsőkategóriás meg egy teljesen átlagos gimnáziumból is, nem egy gyereket ismerek aki tavaly 100%-os matek meg tör érettségit írt, meg 440+ pontos helyekre vették fel őket, pedig teljesen átlagos kisvárosi gimibe járok..szóval nem értem miért kell emlegetetni, hogy te milyen gimibe jártál. tök lényegtelen.
2011. aug. 29. 17:09
 46/121 anonim ***** válasza:
92%

"Amúgy kit érdekel, hogy a te ismerősöd hol Mensa tag? Az, hogy valakinek nagy az IQ-ja, nem feltétlenül jelenti, hogy jó érettségit írt, vagy hogy olyan jól tanult középiskolában.."

csak úgy, mint ahogy az sem jelent sok mindent, ha valaki Oxfordban masterezett, vagy épp - hogy magamnál maradjak példaként - Németországban vagy Japánban tanul(t).

2011. aug. 29. 17:10
 47/121 anonim ***** válasza:
29%

Tükröt mutass nekünk.. ? Hát ne haragudj nem nem tűnt fel, hogy lekezelő lenne amit mondtál, csak csodálkoztam, hogy milyen irreleváns dolgokat mondasz.. :D

egyikünk se próbáld ilyen hülyeségeket felhozni, csak te.

2011. aug. 29. 17:11
 48/121 anonim ***** válasza:
92%
Azért kell emlegetni, mert valaki belekötött, hogy korábban írtam, az oszt.társam eredményei nem voltak 100 %-osak. erre mondtam, hogy azért, mert nehezebb követelményeknek is kellett megfelelnie.
2011. aug. 29. 17:11
 49/121 anonim ***** válasza:
92%

Ok, utoljára írok ide, mert kezd hányingerem lenni és eredetileg csak a kérdezőt akartam némileg megvédeni :

semmi irrelevánsat nem írtam, sem semmi valótlant. a te bajod, ha egy beszűkült gondolkodású, begyöpösödött agyú magyar kisember vagy ,aki itt vezeti le a fruszrációját, azáltal, hogy ismeretleneket és kisebbeket ócsárol.

menj külföldre , ha még sosem tetted és meglátod, ott is sz.rból épülnek a várak, csakúgy, mint nálunk. akkor is, ha világszenzációként adják el.

idióta.

2011. aug. 29. 17:14
 50/121 anonim ***** válasza:
29%

most megint személyeskedsz, és igen, eddig minden amit írtál irreleváns volt ahhoz amit a kérdező kérdezett..

amúgy az ilyen 'kis magyar' dumát tényleg csak azok mondják, akik magukról beszélnek, szerintem szokj le róla, mindenki hülyének néz ha ezt előadod.

2011. aug. 29. 17:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!