Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?
"ha csak a 15. legjobb gimi akkor kb közepes színvonalú a sulitok, tehát nem ötször nehezebb leérettségizni, talán egy picit oda kell tenni magad, de ennyi nem egy történet. "
hát nem tudom, bekerülni akkoriban mondjuk rohadt nehéz volt. azért köszi az "elismerést", látszik rajtad, mennyire objektív vagy és hogy nem fukarkodsz az elismerésekkel mások felé.
Most hogy jön ide, hogy te hova jártál iskolába.. ? Ha szerinted nem kéne nekünk játszani a fejünket, hogy mi milyen okosak vagyunk, akkor te miért csinálod ugyanezt.. ?
Amúgy kit érdekel, hogy a te ismerősöd hol Mensa tag? Az, hogy valakinek nagy az IQ-ja, nem feltétlenül jelenti, hogy jó érettségit írt, vagy hogy olyan jól tanult középiskolában..
"Amúgy kit érdekel, hogy a te ismerősöd hol Mensa tag? Az, hogy valakinek nagy az IQ-ja, nem feltétlenül jelenti, hogy jó érettségit írt, vagy hogy olyan jól tanult középiskolában.."
csak úgy, mint ahogy az sem jelent sok mindent, ha valaki Oxfordban masterezett, vagy épp - hogy magamnál maradjak példaként - Németországban vagy Japánban tanul(t).
Tükröt mutass nekünk.. ? Hát ne haragudj nem nem tűnt fel, hogy lekezelő lenne amit mondtál, csak csodálkoztam, hogy milyen irreleváns dolgokat mondasz.. :D
egyikünk se próbáld ilyen hülyeségeket felhozni, csak te.
Ok, utoljára írok ide, mert kezd hányingerem lenni és eredetileg csak a kérdezőt akartam némileg megvédeni :
semmi irrelevánsat nem írtam, sem semmi valótlant. a te bajod, ha egy beszűkült gondolkodású, begyöpösödött agyú magyar kisember vagy ,aki itt vezeti le a fruszrációját, azáltal, hogy ismeretleneket és kisebbeket ócsárol.
menj külföldre , ha még sosem tetted és meglátod, ott is sz.rból épülnek a várak, csakúgy, mint nálunk. akkor is, ha világszenzációként adják el.
idióta.
most megint személyeskedsz, és igen, eddig minden amit írtál irreleváns volt ahhoz amit a kérdező kérdezett..
amúgy az ilyen 'kis magyar' dumát tényleg csak azok mondják, akik magukról beszélnek, szerintem szokj le róla, mindenki hülyének néz ha ezt előadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!