Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyibe kerül az Oxfordon...

Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki normális válaszokat adott.
2011. aug. 29. 11:27
 12/121 anonim ***** válasza:
22%

aki 'normális' válaszokat adott azolnak jól lekellett volna csesznie téged :D

ja és nem tudsz angolul.. akkor most nem a gyakorikerdesek.hu-n lennél hanem az oxford honlapján

2011. aug. 29. 11:56
 13/121 anonim ***** válasza:
23%

A ma 02.05-ösnek küldenék elsőkézből két nagy b.dös pofont.

Megérdemli. Tanulj meg olvasni, mondom, a történet igaz.

üdv, az ex-oxfordi osztálytársa

2011. aug. 29. 14:25
 14/121 anonim ***** válasza:
27%
Ja, és jobban járnál, ha nem vádolnál meg vakon másokat hazugsággal , mert az keményen becsületsértő.
2011. aug. 29. 14:27
 15/121 anonim ***** válasza:
85%

11..56-nak mondanám, hogy

-semmi köze hozzá, miért tette fel a kérdést a kérdező , nem köteles válaszolni ,ha valami nem tetszik, de a pofátlanság teteje azzal csesztee

tni, hogy vajon mennyire tud angolul ( Mi közöd hozzá ?!)

- ha még csak 14 éves, még bőven megtanulhat

- mindenki azt kérdez, amit akar a gyik-en. ha nektek ennyire b.ssza a csőrötök, hogy egy kisgyereknek ilyen meg olyan álmai vannak, hogy kényszeresen habzó szájjal minden szavába beleköttök és fellengzősen kioktatjátok, az nem az ő szegénységi bizonyítványa.

:(

2011. aug. 29. 14:31
 16/121 anonim ***** válasza:
18%

14:31-esnek

a 11:56-osnak teljesen igaza van

a kérdező maga állította, hogy beszél angolul, ha beszélne már nyakig az oxford honlapjába lett volna és nem kérdez ostobaságokat

tehát hazudik a kérdező

sajnos van aki átlát ezen és leoltja, ez miért baj?

álmok, na igen, azok lehetnek, de azt az ezotériába kellett volna feltenni

a gyerek sehová nem megy, ha az anyjáénak lenne annyi pénze hogy kifizessék, ők maguk néznének utána

ha a gyereknek lenne annyi esze, hogy ösztöndíjat kaphasson majd akkor nem itt tenné közkincsé a fantazmagóriáit, hanem már rég utána nézett volna

ergo a 11:56-osnál a pont

2011. aug. 29. 14:41
 17/121 anonim ***** válasza:
80%

no comment.. Fitogtatjátok itt a baromi nagy "tudásotokat" a kicsivel szemben.. egyrészt nem te szabod meg sem neki, sem másnak, hogy mit kérdezhet a gyik-en, másrészt tiszta szánalmas, hogy csak mert vagy 10 évvel idősebbek vagytok tőle és tapasztaltabbak, azzal hőzöngtök, hogy 13 évesen miért mer kérdezni. Gratulálok a fejlett pedagógiai érzéketekhez, ti 13 évesen nyilván mindent tudtatok már az életről.

Egy 13 éves gyereknek még más elképzelései vannak az életről, mint neked és mások a határai. ha ezt nem vagy képes felfogni, a gond veled van.Akkor is , ha még százszor leírod, hogy nektek van igazatok mert ti ketten vagytok. teszek rá.

Másrészt huszonéves fejjel én magam egy nagy igazságot látok mindig, mindenhol beigazolódni : mindenhol azt látom, hogy lehet a sz.rból várat építeni. ezt az állítólagos überfrankó übermenő überzseniképző Oxfordra is érvényesnek gondolom..

2011. aug. 29. 14:59
 18/121 anonim ***** válasza:
29%

nem vagyok nála 10 évvel idősebb.

amúgy ha szerinted azt tesz fel mindenki amit akar, akkor én jöhetek azzal, hogy mindenki azt válaszol amit akar.

nem 'csesztetni' akarjuk vele, de aki ilyen kérdéseket tesz fel az soha nem fog bekerülni az Oxfordra. Én 14 évesen SEM tettem volna fel itt ilyen kérdést, hanem utánanéztem volna.

annyit kellett volna csinálni, hogy beírva a google-ba hogy Oxford.

ez nem a koron műlik, amúgy meg egy 14 éves tini nem 'kicsi'. úgy mondod mintha egy ovodás gyerekkel ordítanánk amiért leette a ruháját..

2011. aug. 29. 15:14
 19/121 anonim ***** válasza:
80%

Hagyjuk már.. annyira felhúzzátok magatokat ilyeneken, hogy habzó szájjal féloldalas monológokat írtok.

Ennél nagyobb bajod ne legyen az életben, minthogy egy 14 éves kérdez valamit a külföldi felsőoktatásról.

Jézusom..

2011. aug. 29. 15:29
 20/121 anonim ***** válasza:
37%

eddig egyetlenegy ember volt aki 'fél oldalt' írt, a másik aki sokat írt az nem is a kérdezőhöz beszélt hanem ahhoz aki azt mondta, hogy az osztálytársa az oxfordra járt.

amúgy meg te ugyanúgy itt vagy 'habzó szájjal', tehát nem tudom mi problémád van, szerintem a legidegesebb itt te vagy. :)

2011. aug. 29. 15:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!