Ez most akkor mennyibe kerülne mert nem tudtam kiigazodni egyetemi tandíjról van szó a columbián a linket leírtam (! )?
Figyelt kérdés
Az üzleti érdekelne és azon belül a marketinggimnázium után mennék ki rögtön elsőévesnek,akkor rám most melyik ár vonatkozik(columbia) [link]
Azt írjátok amit ez egyetemnek fizetnem kell és hogy ez most egy félév vagy egy év. Előre is köszönöm!
2011. aug. 17. 13:17
1/3 A kérdező kommentje:
És légyszi egy félév/év árát írjátok ne az egész kurzust,de azt is megköszönném.
2011. aug. 17. 13:18
2/3 anonim válasza:
ha az USA-ba készülsz egyetemre, akkor felsőfokú angol nyelvtudással kellene rendelkezned, és így értelmezni is tudnád a honlapon leírtakat, amely szerint Business területem csak mesterképzésre lehet jelentkezni (ergo rögtön gimi után nem tudnál kimenni), amúgy a mesterképzés mesterképzés kreditenként 1668 USD - de ha meglátogatod a Business School honlapját, ott egyértelműen ott van, hogy 3 szemeszteres ez a mesterképzés, összesen 50000 USD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!