Tejterméket mikortól? Már nem tudok kiigazodni!
A védőnő 7 hónapos kortól ajánlotta. Be is vezettük a natúr joghurtot és a túrót, most 8 hónapos, most jön a sajt.
De minden táblázatban 8 hónapos kort ír.
Viszont az üveges bébiételekben a joghurtos-túrósak mind 7 hónapos kortól vannak. Akkor most mi van?
Azt tudom, hogy tejet majd csak 1 éves kora körül. Csak nem tudom, egyik helyen miért 7 hónap, másikon meg 8 hónap?
És amúgy a tejfölt tényleg csak 1 évesen lehet adni?
Nem tudom milyen a táblázat, de általában ezek úgy működnek, hogy a hozzátáplálást mikor kezdte az anyuka.
Tehát ha hat hónaposan-mert anyatejes a baba, akkor a kezdéstől számítva a második hónapban lehet ergo 8 hónaposan.
Ha 5 hónaposan vagy 4 hónaposan, mert tápszeres a baba vagy így alakult, akkor két hónappal később 6-7 hónapos kortól.
Ami táblázatot én láttam így volt, az eltérések, mindig a kezdés idejéből fakadtak.
Az üveges bébiételekből meg nem indulj ki mert azok feldolgozott termékek.
Köszi! Mi 4 hónaposan kezdtük, mert tápszeres, de nem lakott jól a tápszerrel.
Akkor adom neki továbbra is a tejterméket, csak kicsit elgondolkodtam, nem teszek-e rosszat? Mondjuk imádja a joghurtot, szóval örülök, hogy adhatom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!