Mennyi tejet iszik /tejterméket eszik (joghurt, krémtúró stb. ) 2 évesetek? Hogy "adjátok", milyen formában a tejet? Kakaó, vaníliás ital, tejeskávé, egyéb?
Reggelire mindig müzlit, gabonapelyhet eszik, azt ugye tejjel.
Ezen kívül napi 1 tejtermék minimum (joghurt, krémtúró..), és este néha 1 bögre langyos tej lefekvés előtt, de ez nem mindennapos.
minden nap eszik valamilyen tejterméket, pl. sajt, tejföl, joghurt, túró, túrórudi, tejbegríz, műzli tejjel, tönkölykása, zabkása tejben főzve, tejberizs.........és kb. hetente 2-3 alkalommal esténként egy bögre tej.
Bolti krémtúrót, kakaót, karamellás tejet, tejeskávét, vaníliás italokat, tejszeletet....és ilyesmiket nem szoktam adni neki.
tej, kakaó, macikávé, néha karamell. Vettem kakaós és vanilliás szívószálat, de azt csak néha adom oda. (akkor nagy az öröm :)
Emellett joghurt, joghurt ital, túrórudi, puding, tejszelet, tejbegríz (házi)
Az én kislányom sem iszik meg 4-5 dl tejet egy nap.
Minden nap egy joghurt minimum, túrórudi/tejszelet, reggelihez/vacsihoz sajt. Ha olyan az ebéd, akkor tejföl. Este fürdés után kap 160 ml kakaót/vaníliás italt (magában a tejet nem issza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!