Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyibe kerül az Oxfordon...

Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 anonim ***** válasza:
94%
jav : 90%-ának
2011. aug. 29. 16:31
 32/121 anonim ***** válasza:
94%

"A másik, ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy valaki azért otthagyja az Oxfordot, mert szakít a barátjával?Ilyen h@lye nincs. "

De, van. Bár hülyének nem hülye.

2011. aug. 29. 16:33
 33/121 anonim ***** válasza:
24%

oooooo akkor hogy is állunk, az előbb még védjük a 14 éves korosztályt, most meg leszólod?

Nagyon következetes, bámulatba ejtesz.

Ha 14-hez hozzáadsz még 15-öt megkapod hány éves vagyok.

Ez egy nagyon egyszerű egyenlet még ilyen idegesen is, hagy ne segítsek kiszámolni.

2011. aug. 29. 16:33
 34/121 anonim ***** válasza:
96%

OMG hogy süllyedhet egy felnőtt, 29 éves ember ennyire le, hogy azzal tölti a fél napját, hogy egy 14 éves gyereket oktasson és folyamatosan azt nyomja le a torkán, hogy úgyse sikerül neki valami meg hogy mennyire buta.

Istenem segíts.. !

Te meddig jutottál az életben a 29 éveddel ? Csak mert a 14 éves gyerekből még sok minden lehet.

2011. aug. 29. 16:38
 35/121 anonim ***** válasza:
27%

És te miért töltöd azzal a napod, hogy hülyeségekkel próbálod etetni egy 14 éves gyerek fejét.. ?

Hiába jössz ilyen személy támadásokkal, te ugyanúgy itt vagy mint ő, a különbség az, hogy neki igaza van neked pedig nem.

2011. aug. 29. 16:41
 36/121 anonim ***** válasza:
63%

ha csak a 15. legjobb gimi akkor kb közepes színvonalú a sulitok, tehát nem ötször nehezebb leérettségizni, talán egy picit oda kell tenni magad, de ennyi nem egy történet.

értsd meg kérlek, hogy nyomizhatsz itt össze-vissza, rendkívül választékos szókincsre vall, akkor sem süllyedek le erre a szintre....

most azt írod, hogy kiváló lett az érettségije, múltkor azt írtad volt egy pár négyese

ha kiváló az érettségije, hogy nem vették fel az ELTE-re???

azt akarod mondani, hogy miután hazajött Oxfordból nem borult elé a teljes magyar felsőoktatás és nem kínáltak neki azonnal két helyet is az ELTE-n???

enyje-enyje, nem jó ez így...:o)

igen, ha valakinek muzulmán pasija van akkor a szakítás után el kell hagynia az országot...aha, nagy vetítőgép a csaj...

meg nem szeretett kint lenni, értem..tanulni kellett volna a nyelvsuliba és nem mentek a vizsgák vagy mire gondolsz?

figyelj Drága lásd be, hogy tényleg félrevezettek, de azért szép, hogy így véded a becsületét

az nem jelent semmit, hogy egy gimis tanár mit hisz a volt diákjairól, sztd egy magyar pedagógusnak milyen tapasztalata és rálátása van a külföldi felsőoktatások krémjére?

2011. aug. 29. 16:45
 37/121 anonim ***** válasza:
95%

Ez nekem írtad ? csak mert most jöttem és senkit nem etettem még senkivel.

14 évesen pont jó korban van ahhoz, hogy előre tervezzen.

Hiába vered a nyálad, ha komolyan veszi a tanulást a gimiben, felvehetik még a drága Oxfordodba is. csak meg ne pukkadj ..

Azzal semmi gond nincs, ha valaki 14 évesen terveket szövöget és igenis van rá esélye neki is, hogy valóra váltsa - bár tudom, te ezt nem bírod elviselni, talán mert neked nem voltak esélyeid vagy épp rossztanuló voltál és gonosz módon, szégyenszemre rajta vezeted le a kisebbségi komplexusaidat, ahelyett, hogy érett, bölcs, segítőszándékú felnőttként viselkednél.

2011. aug. 29. 16:46
 38/121 anonim ***** válasza:
24%

16:41-esnek igaza van

feleslegesen butaságokkal eteted a gyereket, ahelyett, hogy a realitások talaját céloznád meg

sajnos abban is igaza van, hogy csak személyeskedsz, ennek túl sok értelme nincs, mert nincsenek hasznavehető infoid és érveid amit ne lehetne 5mp gondolkodással megdönteni

elég sokra jutottam hidd el, nem panaszkodhatom

2011. aug. 29. 16:50
 39/121 anonim ***** válasza:
24%

63%-os te a 84%-osnak vagy a másik regisztrációja gondolom

oké, akkor téged kihagyunk a beszélgetésből...sajnálom

szóval írhatsz, de számíts rá, hogy tőlem érdemi reakciót nem fogsz kapni

szólj 84%-osnak, ha már meghasadtál tudatilag, hogy ne bújdokoljon

2011. aug. 29. 16:57
 40/121 anonim ***** válasza:
77%

igen, szívem, én "csak " a 15. legjobb magyar gimibe jártam, ez valóban csak középtájon mozog Magyrországon, hiszen az országban ugyebár csak 30 gimi van, és a 15 pont a fele.

gratulálok, jól belőtted és köszi az elismerést.

Mivel gyenge a szövegértésed, még egyszer elmondom, az hogy érettségije kitűnő lett valakinek, az nem mond ellent annak, hogy az évvégi - félévi jegyei között a gimiben mindig volt négyes.

S ha már ebben a topikban a nagyzolás a módi, én is hozzáteszem, a "sz.r kis középkategóriás" gimim után egészen jó eredményekkel zártam a Műszaki Egyetemet , részt vettem országos versenyeken - majdnem első és első helyezéssel , eljutottam ösztöndíjasként az USÁba is, illetve tanultam müncheni egyetemen is. Ezen kívül két éven belül szeretnék japánba menni tanulni (doktori).

Mégis azt mondom neked, mindenhol a sz.rból építik azt a bizonyos várat. Az,hogy az unokanővéred mit hisz vagy nem hisz magáról az oxfordi mastere után, le.szarom, mert saját bőrömön tapasztaltam, mit jelent a valóságban az, hogyha világhírű meg híres-neves iskola.

S hogy még egy példát felhozzak neked a világhírű egyetemekről alkotott sznob elképzelésed ellenében, van egy ismerősöm, aki Amszterdamban él és épp pár hete tudtam meg véletlenül róla, hogy tagja a holland Mensa-nak (tudod, akiknek nagyon magas az IQ-juk),mégse vették fel annak idején itthon sehova, "csak" a Pázmányra.

2011. aug. 29. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!