Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?
"....mesélj már nekem egy kicsit Orosz fizika óráiról?és arról, hogy hogy engedhetett át? "
Ebből egyértelmű, hogy nincs férjed,aki BME-s volt és te sem lehettél sosem egyetemista.Ezt komolyan gondolod, hogy
egy ekkora egyetemen, ennyi szakon, ennyi tanár közt engem Orosz mindenképp taníthatott ?! Mucsaröcsögén járnak tízen egy oszályba, nem egy ekkora iskolában.
Nem hiszem, hogy jártál valahova a Közgázra, mert ilyet akkor nem írnál.
"....tisztában vagyok vele, hogy a BME remek kapcsolatokat ápol a müncheni egyetemmel, lévén unokaöcsém vegyészmérnökin tanul ott és a férjemnek is egyik alternatíva az lett volna anno
gondoltam kiugrasztom a nyulat a bokorból ezzel,"
Dehogy tudtad. A vegyészeknek speciel sosem volt ilyen kapcsolatuk. Mikor is végzett a férjed ? Csak mert ez a kapcsolat se nem remek, se nem túl régi..Érdekes, hogy a férjed is pont odament volna, nahát..
"A BME semmi a Corvinushoz képest, sajnálom, de így van."
Ahogy mondod. A dunaújvárosi fősulin is hatszorta nehezebb a képzés, mint a SOTE-n. Igen.
A további aggályaid miatt javaslom vedd fel a kapcsolatot Oxforddal, illetve a BME-vel. Persze előbbivel csak ha
tudsz legalább alapfokon angolul és meg tudnád kérdezni tőlük, pontosan mi hogy is volt x évvel ezelőtt náluk a felvételnél.
További kellemes magadban beszélést és veszekedést!
'veszekedj önmagaddal'
mi nem veszekszünk, hanem egyetértünk. VELED veszekszünk. :D
tudathasadásos autószerelőkém most buktál le...
....nincs neked semmilyen BME-s múltad..
...Orosz a BME-n egy ikon, mindenkit tudja ki az, mindenki ismeri, ha nem tanította akkor is legalább egyszer beült mindenki az órájára...
....a férjem építészmérnök, az unokaöcsém vegyészmérnöknek tanul, az első héten mindenki tisztába van vele ki az az Orosz aki a fizika Rettegett Ivánja" még mi a Corvin is hallottunk róla, nemhogy egy BME-s
..fejezd már be a vetítést, komolyan
...nem azt mondtam, hogy a férjem a münchenit választotta,hanem, hogy az egyik lehetőség az lett volna....és 8 éve végzett, bocs, de inkább az Egyesült Államokba ment, és nézz utána, mert a müncheni egyetemmel régóta van kapcsolata a BME-nek, sokan csináltak az Erasmus program előtt is PhD-t kint, olvass már utána...de a szinívonala nem túl jó
ja de ha nem jársz oda honnan is tudnád, a másik lehetőség Hollandia volt....
...hiányos a tudásod...
..hazudozz csak tovább mint a vízfolyás
Oxford igen Drága, neked volt egy osztálytársad aha, ha konkrétumokra kell válaszolni az már nem megy ugye?
Így van, csak te próbálod elhinteni, hogy bármihez is értesz
semmire nem sikerült még érdemi választ adnod, csak ködösítesz és kitérsz...mi mindannyian minden kérdésedre kristálytiszta választ adtunk.....
szégyelld magad, hogy átvertél egy 14 éves gyereket és ezzel próbáltad magad nagyfiúként feltüntetni..
...lehet, hogy találnod kellene egy hölgyet aki végre kezelésbe vesz és akkor nem fetrengenél a kisebbségi komplexusba és rávilágítana, hogy mekkora átverhető h@lye vagy
Oxford, ahányszor eszembe jut arra gondolok, hogy mekkora agyatlanul szerencsétlen gyerek vagy te
?
Ezt a sok orbitális sületlenséget dekódolni sem tudom, az Oroszoddal az élen.
Gondolom, láttad a listán, hogy Münchenbe építészkarról (is) lehet menni, és azóta a fiktív férjed építészmérnök.
Egyébként a nemlétező férjeddel ellentétben igazi BME-s voltam és nő vagyok.
25/N
...gondolod, hogy ilyen gusztustalan, zagyva megnyilvánulások után bárki, aki ezt olvassa, komolyan elhiszi, hogy te egy érett, többdiplomás, sikeres, külföldön karriert befutott felnőtt nő vagy ???!
Két nagy taslival tudnám az utolsó beszólásodat honorálni.
"Kutasd fel , ha ennyire izgat a dolog."
Nyilvan. Majd feladok egy hirdetest, hogy "84-es volt osztalytarsa kerestetik". Hatha ugrik ra Magnum, de ha nem, Kojak majd akkor is megoldja...
"Egyébként egy szóval nem mondtam , hogy nem kellett felvételiznie, annyit mondtam, hogy itthon elég volt egy érettségi meg egy ny.v. és mégis felvették. Arról nem tehetek, ha nem tudsz szöveget értelmezni, dehát már többször nem tudtál."
Komoly baj az agybaj, de Te konkretan ezt irtad:
"Nem volt kiemelkedően kiváló tanuló, volt mindig pár négyese - bár mi elég jó gimibe jártunk. Viszont marha gazdagok.
Szóval Oxfordba egy dolog kell : pénz. Semmi más. Persze nem rólam van szó, de az én oszt.társam egyáltalán nem volt átlagon felüli diák, sőt. Szimplán jelentkezett, volt egy középfokúja angolból meg egy érettségije. Ennyi."
Namost hol van ebben megcsak hangyanyi utalas is felvetelire, illetve egyeb vizsgakra? Oszinten kivancsi lennek, de sajnos ugy tunik, hogy sehol.. Utolag mindenbe bele lehet magyarazni mindent, de azert ilyen tobbletinformaciot aligha lehet kiolvasnia sorok kozul. Te azt allitottad, hogy a bejutashoz penz kell, es semmi mas, egyet nem ertesedet fejezted ki azzal kapcsolatban, mennyire nehez oda bejutni, es peldanak hoztad elo az osztalytarsno tortenetet, aki lam, milyen konnyen bejutott, csak penz kerdese volt az egesz. Innen indultunk ki, es erre fejtettem ki reszletesen, miert is ordas baromsag ez. Mert az.
Nem mellesleg megjegyzem, ha barmit is tudnal az oxfordi, es a korebe tartozo egyetemek felveteli metodikajarol es kovetelmenyeirol, eleve nem irtal volna ilyen marhasagokat, kihangsulyozva pl. a nyelvvvizsgat, holott mindenki tudja, hogy TOEFL es IELTS kell, pl, nem nyelvvizsga, azokat le sem szarja senki itt. Persze tudom en, tudtad Te mindezt, csak cselesen direkt teljesen mast irtal be, ugye ;)
Utolag mar azert a leany kozel kituno lett (elotte nem volt kiemelkedo), es lehet, hogy tett vizsgakat, csak te errol nem tudsz. Mindez lehetseges, de nem tudom ki allitotta boszen, hgy kb. jo erettsegi, nyelvvizsga, es foleg penz, fel is vettek. Marmint Oxfordba, mert az ELTE nem kert belole. Igy szokott ez lenni altalaban, az ELTE, es altalaban amagyar egyetemek kiselejtezett diakjaibol toltik fel nyonmorusagos diakkeretuket a Harvard-on, a Stanford-on, Princeton-ban, Cambridge-ben es Oxfordban is. Ezek mind vaskos tenyek, tudom en.
Egyebkent teljesen egyetertek Veled: egy olyan oldalon, amineka neve gyakorikerdesek.hu, egyaltalan nem kotelezo valaszolni masok kerdeseire. Nem is vagna az oldal profiljaba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!