Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?
Jó lenne, ha végre elhallgatnál, mindenki megkönnyebbülésére. Az előbb távolították el a 78 %-osként való gusztustalan mocskolódásaidat is.
Köszönöm szépen, hogy kb. tízszer autószerelőnek, eladónak, mocskos szájúnak és hazugnak....stb. neveztél.
Oxfordról és a sz.rból való várépítésről, illetve az átlagos eredményekkel rendelkező osztálytársamról kifejtettem a véleményem (ha neked a bukás közeli állapot az átlagos,az a te dolgod ), teszek rá .
Neked Oxford a világ közepe, nekem nem. Mint már említettem, nem is oda szeretnék legközelebb bejutni, hanem japán egyetemre.
Minden jót.
"gy szokott ez lenni altalaban, az ELTE, es altalaban amagyar egyetemek kiselejtezett diakjaibol toltik fel nyonmorusagos diakkeretuket a Harvard-on, a Stanford-on, Princeton-ban, Cambridge-ben es Oxfordban is. Ezek mind vaskos tenyek, tudom en"
ne hazudj, ill. ne hazudtolj meg. köszönöm.
adva van egy ismerős, aki valóban bejutott egyikbe, de az ELTÉ-re nem x évvel ezelőtt, és ezen a tényen -akárhány oldalt írsz tele akármelyik regisztrációdon (mert érdekes módon te is képes vagy oldalakat teleírni, mint a 78%-os) - nem tudsz változtatni.
Nem latom, hogy mit tavolitottak el, de ha tortenetesen az oldal egyik moderatora erre jar, tanusithatja, hogy az ip cimek alapan marhara csak egy accountom van. Ergo nem neveztelek semminek, ellenben nem is tudom ki emlegetett fejbevagast es tarsait...mert az viszont garantaltan Te voltal.
Utolag mar teljesen mindegy, hogy Teged felretajekoztattak/hazudtak neked/Te talaltad ki ezt/ esetleg ez mind igaz, csak valami hihetetlenul benan es hiteltelen modon adod elo a dolgot. Az alaptezised akkor is az volt, hogy Oxfordra bejutni csak penz kerdese. Ez pedig ordas nagy baromsag, es ezen az sem valtoztat, hogy megis milyen jegyei voltak az allitolagos osztalytarsnonek, milyen vizsgakat tett, vagy eppen nem tett le. Te akkor azt allitottad, hogy penz kerdese bekerulni, lam, milyen minimalis dolgokkal bekerult O is. Ezen nincs mit magyarazni ott van feketen feheren, nehez belemagyarazni mindazt, amit utolag mar bele probaltal.
Egyebkent Oxford nem a vilag kozepe szamomra. A vilag egyik kozepe, 8 masik egyetemmel egyutt, mar igen regota. Es sok sikert a japan egyetemre valo felvetelihez, de remelem azt azert tudod, hogy meg a legerosebb, es legnagyobb preztizsu is, a Tokioi Egyetem is marha messze van a vilag csucs egyetemeirol. Amikbe mint tudjuk, bekerulni csak penz kerdese.
Sok sikert, en a vizilovakkal vagyok!
Köszönöm a szintén ordas, nyilván első kézből származó baromságaidat. Majd akkor jelentkezz, ha te is érintett vagy a témában személyesen vagy ismerős útján, illetve ha bebizonyítottad, hogy bármi, amit magamról vagy az Oxfordban tanuló lányról elmondtam, az igaztalan.
Addig is köszönöm hallgatásod.
"Te akkor azt allitottad, hogy penz kerdese bekerulni, lam, milyen minimalis dolgokkal bekerult O is. !"
igen, most is ezt állítom, hisz én ismertem 4 évig és én tudom, milyen képességű diák volt. a minimális kinek mit jelent - neked lehet a kettes átlagot, nekem meg egy szorgalommal és 90 feletti IQ-val relatíve könnyen összehozható jó érettségit vagy épp nyelvvizsgát.
ezt éjjeli egyig nyomtátok? durva :D
'Köszönöm szépen, hogy kb. tízszer autószerelőnek, eladónak, mocskos szájúnak és hazugnak....stb. neveztél. '
te meg mit pattogsz megint? :D ki volt aki 'idiótának' meg 'szemétkedő kis köcsög' kifejezésekkel állt elő? na üljél le szépen..
amúgy nem tudom miről beszélsz, senkit nem távolítottak el... -.-"
ja amúgy..
az osztálytársad még mindig nem járt az oxfordi egyetemre :]
Édesem, mit kell látnom ma reggel?Feljövök és látom, hogy a mocskos szájú tündérhercegnő, aki előtte mindenkit leidiótázott, lenyomizott, nem tudván megvédeni magát 25 évesen BME-sként, USA meg Japán ösztöndíjjal, rohant a modikhoz, hogy védjék meg a becsületét.
Ajaj nagy a baj, nagyon nagy a baj veled szellemileg.
Továbbra is úgy gondolom, hogy közöd nincs a felsőoktatáshoz, eladóként vagy autószerelőként dolgozol, szaladsz anyuci /a modik/ szoknyájához, ha nem tudod érvényesíteni az akaratodat.
Hazudozol, és ha a modik elnézik, hogy félre akarsz vezetni egy 14 éves kislányt akkor gratulálok.
Nem képzeled, hogy este 10 után energiát fektettem abba, hogy veled foglalkozzam.
A modiknak gondolam azt nem mesélted el, hogy két regisztráció alatt futottál tegnap egész nap?
Szégyen, hogy nem azt törölték amikor kifejezted, hogy mindenkit agyonversz, fejbe vágsz, megpofozol és fenyegetőzöl...
..én is legyek óvodás és rohanjak a modikhoz...
...se neked sem a tisztelt miller barátnődnek semmi köze a felsőoktatáshoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!