Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyibe kerül az Oxfordon...

Mennyibe kerül az Oxfordon egy tanév? Van esélyem oda bekerülni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
79%

....a barátnődnek semmi köze Oxfordhoz, max a nyelviskolához, amit elmesélsz az nem fedi a valóságot...még mindig itt vagy és kábítod a jónépet és egyetlen kérésre nem tudtál válaszolni, sem a BME-vel sem az Oxforddal kapcsolatban ami releváns lenne..

...9-kor megkedődött a nappali műszak a nonstopba...nincs sor?

2011. aug. 30. 09:32
 112/121 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok "választ".Még azoknak is akik mocskolódtak,hiszen valamilyen szinten ők is jót akarta.És tudok angolul.Miért hazudnák?Mi hasznom lenne belőle?Csak magamat csapnám be.Annak pedig semmi haszna nem lenne.Az Oxford honlapját már megnéztem.És mért tettem fel ezt a kérdést?Csupán csak azért mert kíváncsi voltam rá hogy erről mi a többi ember véleménye.Ja és ha 3-as,4-es tanuló lennék fel sem tettem volna ezt a kérdést,mert ilyen átlaggal semmi esélyem nem lenne az Oxfordra.Kérem akik nem ismernek azok ne fikázzanak.Köszönöm.
2011. aug. 30. 09:33
 113/121 anonim ***** válasza:
79%

A barátnős sztori itt is megdőlt....olvasgass

If you have a working knowledge of any languages other than English please include details in this section, particularly if your native language is not English. You should rate your competence in reading, writing, speaking and understanding.

Please do not enter IELTS, TOEFL or CPE information if you have not yet obtained test results or for tests older than two years.

English is the language of instruction for all programmes offered at Oxford and it is mandatory that all theses or examination papers are written in English. The University has approved both a standard and a higher level of required ability in English. For all taught programmes the higher level is mandatory; for research programmes departments have selected the level that is most appropriate.

If you are not a national of a majority English-speaking country, or if your first language is not English, you must supply suitable evidence that you have reached the relevant higher or standard level before any offer of a place can be confirmed. Majority English-speaking countries are defined as:

* Australia

* Canada

* New Zealand

* United States of America

* Caribbean: Antiqua and Barbuda, The Bahamas, Barbados, Dominica, Grenada, Jamaica, St Kitts and Nevi, St Lucia, St Vincent and the Grenadines, Trinidad and Tobago

* South America: Belize, Guyana

The University recognises only certain English tests. The standard and higher level requirements are given in full, along with details of recognised English tests, in our Guidance for international students

Please note that your evidence should be an original certificate giving results of a test that was taken within the last two years. If you are submitting your application online you can upload a scan of the original. If you are later offered a place you may be asked to supply the original; do not post it to us unless we request it.

The requirement to provide proof of proficiency may be waived, at the discretion of the University, in cases where an applicant is a national of a majority English-speaking country (see a list above) and their first language is English or has completed a qualification equivalent to a UK degree taught in a majority English speaking country, including those taught in the UK. If you wish to apply for a waiver to the normal requirement, please include a letter with your application outlining the reasons why you should be exempted from the requirement. Online applicants may upload this letter to the relevant section within the application form. Please do not use the English Language Test results section to do this.

2011. aug. 30. 09:50
 114/121 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem megy az eladónak akkor lefordíthatom
2011. aug. 30. 09:50
 115/121 anonim ***** válasza:
73%

itt is van egy remek olvasmány az autószerelőknek

[link]

2011. aug. 30. 09:56
 116/121 anonim ***** válasza:
73%

ezt is érdemes két 10 dekás parizer kiadás aközött átfutni

[link]

2011. aug. 30. 09:58
 117/121 anonim ***** válasza:
73%

Ez is érdekes oldal

mindegyiken öles betűkkel ott van, hogy magyar átlagos tanulmányi eredmény és rigó nyelvvizsga kell, ha van pénzed:oDDDDD

a magyarok külön elbírálás alá esnek:oDDDD

[link]

2011. aug. 30. 10:02
 118/121 anonim ***** válasza:
75%

most komolyan elment a modikhoz ? :D

nem tudom ki fenyegetőzött :D mi semmit nem csináltunk.

de ez a csaj amúgy tuti hogy kb annyi idős mint én, nem hiszem el hogy 25 éves vagy h BME-s volt v mit is mondott :D

2011. aug. 30. 10:06
 119/121 anonim ***** válasza:
79%

Igen elszaladt anyuci szoknyájához/ a modikhoz/ a kis sérelmével, egyszerűen nem bírja beismerni és elfogadni, hogy bolondnak nézte az osztálytársa.

Ma reggel eszembe jutott a Walt Disney forgatókönyv, még ágyban voltam, de elfogott a nevetőgörcs.:o))

Persze, hogy nincs több 15-nél, a BME-n sokat kell tanulni a mérnökin oda sokkal felnőttebb, komolyabb hozzáállás kell.

Ezek a fenyegetőző pocskondiázások amit itt lerendezett, nem vall egy értelmes felnőtt nőre.

Usa és Japán ösztöndíj, na persze...:oDDD

a BME-vel kapcsolatban sem tudott érdemi válaszokat adni.

Azt sem tudta ki az az Orosz, pedig az alapozó tárgyat tanít és mindenki ismeri a mérnökin...

...a 88-as rákérdezett a supervisiorra és a college-ra arra sem tudott válaszolni, szóval ha a meséjébe kicsit bővebben belemész semmi sincs mögötte.:o)

..ha a belinkelteket átolvasod, láthatod, hogy mekkora félrevezetés amit a lány mesélt...

2011. aug. 30. 10:18
 120/121 anonim ***** válasza:
69%

Ma éppen feljöttem ide és valahogyan eszembe jutott ez a topic azért megkerestem a megválaszoltjaim között, csak hogy nosztalgiázzak egy kicsit. Még mindig ugyanolyan vicces ez a topic mint egy éve volt, sztem talán az minden idők egyik legjobb topicja a GYK-n és nagyon büszke vagyok, hogy én lehettem az egyik főszereplő (és tényleg csak egy van belőlem :D)

<3

2012. júl. 24. 20:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!