Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segitene egy jobb angolos egy...

Segitene egy jobb angolos egy hosszabb angol mondat leforditásával (lejjebb)?

Figyelt kérdés

I took one look at that light and all the things I've ever read about England came to light: the town behind it with those flat-faced brick houses and a cart crawling up a hill between high hedges. England, mother England.

A fickó hajóval jött Angliába (Amerikából - életében először, egy nagyon művelt valaki) és közel az angol partokhoz egy kis szigetről egy világitótorony fényeit vélte felfedezni (ami nagyon hires... volt anno... manapság ki utazik hajóval).

2022. jún. 8. 17:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jó, az Atlanti-óceán közepén hol szállsz ki?
2022. jún. 9. 21:01
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
"Olyant lekened egyet"? Törjük a magyartot, ahogy elnézem.
2022. jún. 10. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
#11: Hallottál már az Atlanti-óceáni szigetek koncepciójáról?
2022. jún. 10. 13:34
 14/18 A kérdező kommentje:
De ennek az egész "jobb hajózni, mint repülni"-nek mi köze a kérdéshez?
2022. jún. 10. 13:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Kerdezo, Senki nem mondta, hogy feltetlen jobb hajozni, habar tenyleg izgibb, mint a magyarok altal imadott fapados repules. A te hulye velemenyedre, hogy kihajozik mamar, szulettek a valaszok. De azota is csak nyomod az oltari butasagodat.
2022. jún. 10. 15:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Te vagy az, chtt? Nos, én nem tudom, hogy fiatal friss hús vagy, vagy öreganó, meg azt sem, hogy férfi vagy nő, de keress magadnak egyéb elfoglaltságot. :D
2022. jún. 10. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Chtt-nek látszik a neve, előkerestem egy téma vesézését, amire emlékeztem.

Na meg neki esze is van.

Ellentétben veled.

2022. jún. 10. 20:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Bag pula-n ma-ta.
2022. jún. 10. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!