Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van joguk beleszólni a tanárok...

Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?

Figyelt kérdés

mármint konkrétan az a helyzet h én és a bnőm kicsit tehetősebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?

emiatt am már ki is vagyunk közösítve az osztályból.....alig van ember aki hozzánk szól az osztálytársaink közül...de más osztályokkal nincs probléma...:)

2009. aug. 7. 16:05
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
A pedagógus feladata a NEVELÉS ,oktatás. Ebbe a nevelés is benne van. Érdekes ,h az a szülő aki neveletlenül , magatartászavarral küldi a gyerekét az iskolába vagy úgy gondolja,h a pedagógusnak kuss van a gyerektől p tanítsa megszámolni meg írni és kész, ( csak használati utasítást nem mellékel a rendetlen csemetéjéhez, mert dolgozni azt nem lehet vele), vagy a másik verzió ,h nem csinál vele semmit, gyakorlatilag csak eteti és altatja, mert a pedagógus azért van,h tanítsa meg megnevelje a drága kölykét. Hát döntsétek már el akkor ,h mi is a dolga a pedagógusnak.
2009. aug. 9. 10:16
 42/46 A kérdező kommentje:

most egy ilyen kis "semmiség" miatt nemfogok sulitváltani,hisz ittvannak a barátaim,és ez az utolsó évem az osztályommal,úgyhogy nem nagyon izgat a dolog....

mármint h osztályon belül utálnak...:)

nagyonköszi a válaszokat...:)

2009. aug. 9. 11:58
 43/46 anonim ***** válasza:
Kultúrált ruhák közt is lehet jókat találni. Nem muszáj azt majmolni, amit olvasgatsz mindenféle hülye újságban, vagy ami a VIVATVn van.
2009. nov. 9. 22:29
 44/46 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, szóval ha olyat írok, amit már előttem mondtak, akkor elnézést.

Szóval szerintem egyáltalán nem baj, h divatos/drága ruhákban jár ha megteheti. Szerintem ebbe a tanárnak sem kellene beleszólnia...

Most gondoljatok bele...vhol éheznek, te meg mondjuk reggel vehetsz a büfében szendvicset...akkor ennyi erővel te se egyél...te is éhezz, mert másnak sokkal rosszabb...

Persze ez elég erős példa, de remélem értitek.

Az teljesen az ő meg a szülei dolga mire költik a pénzüket, de tény, h elő lehet adni normálisan is.

Nekem a két legjobb barátnőm nagyon jómódú volt, én meg átlagos családból származom. Még is nagyon jól kijöttünk, mert sosem éreztették velem, h ők esetleg emiatt jobbak lennének vagy vmi...

Vszínűleg nem azért utálnak ki titeket, mert drága ruhákban jártok, hanem mert úgy viselkedtek, h az nekik nem szimpatikus. Vagy törődjetek bele, vagy nézzetek magatokba és próbáljatok változtatni azon, ami mások szemében taszító lehet.

2009. nov. 9. 22:57
 45/46 anonim ***** válasza:
Én egy anyuka vagyok, nekem egy 13 éves lányom van. Annyiban "hasonlítunk", hogy mi is szintén jó körülmények között élünk. Talán ezért jobban elgondolkodsz azon amit írok Neked. A lányom osztályában is vannak ilyen problémák és elég súlyosak. Hozzáteszem ezek a csajok éreztetik is, hogy ők bármit megkapnak. Mi a férjemmel homlokegyenest másképp neveljük a lányunkat. Pont ő az egyetlen kivétel.Egy gyerek nem tehet róla, hogy hova született maximum mázlista ha jó helyre! Tudom, hogy nehéz de képzeld el azokat akik csak álmodoznak a szép ruhákról, a továbbtanulásról és a "jó életről"!
2009. nov. 10. 11:16
 46/46 anonim ***** válasza:
/folytatom/. Az, hogy te így élhetsz azt csakis a szüleidnek köszönheted, te nem tettél érte semmit. Nézd! Valamit le kell tenned az asztalra ha azt akarod, hogy a többiek ne utáljanak. Hozzáteszem ez később is így lesz veled a főiskolán, a munkahelyeden vagy bárhol. A nagy átlag nagyon nehezen él manapság és ez nem lesz jobb mostanában. Lehet divatosan öltözni persze, de tudd hol a határ.
2009. nov. 10. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!