Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?
mármint konkrétan az a helyzet h én és a bnőm kicsit tehetősebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?
emiatt am már ki is vagyunk közösítve az osztályból.....alig van ember aki hozzánk szól az osztálytársaink közül...de más osztályokkal nincs probléma...:)
most egy ilyen kis "semmiség" miatt nemfogok sulitváltani,hisz ittvannak a barátaim,és ez az utolsó évem az osztályommal,úgyhogy nem nagyon izgat a dolog....
mármint h osztályon belül utálnak...:)
nagyonköszi a válaszokat...:)
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, szóval ha olyat írok, amit már előttem mondtak, akkor elnézést.
Szóval szerintem egyáltalán nem baj, h divatos/drága ruhákban jár ha megteheti. Szerintem ebbe a tanárnak sem kellene beleszólnia...
Most gondoljatok bele...vhol éheznek, te meg mondjuk reggel vehetsz a büfében szendvicset...akkor ennyi erővel te se egyél...te is éhezz, mert másnak sokkal rosszabb...
Persze ez elég erős példa, de remélem értitek.
Az teljesen az ő meg a szülei dolga mire költik a pénzüket, de tény, h elő lehet adni normálisan is.
Nekem a két legjobb barátnőm nagyon jómódú volt, én meg átlagos családból származom. Még is nagyon jól kijöttünk, mert sosem éreztették velem, h ők esetleg emiatt jobbak lennének vagy vmi...
Vszínűleg nem azért utálnak ki titeket, mert drága ruhákban jártok, hanem mert úgy viselkedtek, h az nekik nem szimpatikus. Vagy törődjetek bele, vagy nézzetek magatokba és próbáljatok változtatni azon, ami mások szemében taszító lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!