Melyik gimiben van lány foci, emelt szintű biosz, ünnepek, jófej tanárok, szép suli pest megyében?
Figyelt kérdés
Majd később állatorvosnak tanulok.Ha lehet konkrét sulineveket adjatok.Köszi!2011. okt. 1. 19:58
1/6 anonim válasza:
ha nem csak pest megyébe keresnél, akkor Tokaj- Tokaji Ferenc Gimi.
2/6 anonim válasza:
Nagykőrös. Arany János Gimi.
Az egyetlen, ami nem stimmel, hogy foci helyett nálunk lány kézilabda van. a többi stimmel. Ja, de a suli református.
3/6 anonim válasza:
Keleti Károly Közgazdasági Szakközépiskola, bár emelt biosz nincs, de önszorgalomból megvalósítható, a többi stimmel
4/6 anonim válasza:
Cegléd Kossuth gimi. Lány foci nincs, csak kosár. Emelt biosz van, nagyon jó a tanár és csomó diákprogram van év közben. Szerintem szép a suli, de a szép mindenkinek mást jelent. Az épület több mint 100 éves, szóval nem modern építésű, de nekem éppen ezért tetszik.
5/6 anonim válasza:
Xantus János Két Tannyelvű Gimnázium: mindegyik stimmel, csak az emelt szintű biosz nem, mondjuk később fel lehet venni fakultatív tantárgynak.
Esetleg a Szent László Gimnázium: Ott van külön biosz-kémia osztály. Mindegyik meg vanott, viszont azt nem tudom,hogy van-e lány foci...
6/6 anonim válasza:
a keletis vagyok, most nemrég indult nálunk biosz érettségi felkészítő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!