Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van joguk beleszólni a tanárok...

Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?

Figyelt kérdés

mármint konkrétan az a helyzet h én és a bnőm kicsit tehetősebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?

emiatt am már ki is vagyunk közösítve az osztályból.....alig van ember aki hozzánk szól az osztálytársaink közül...de más osztályokkal nincs probléma...:)

2009. aug. 7. 16:05
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
87%
Nem is csöves cuccokról van itt szó, de ha te megjelensz egy olyan ruhában ami a másik apjának a havi fizujából jön ki az nem fog veled barátkozni. Az ész illetve okosság dologra pedig azért került sor, mert lehettek még ti is bajban anyagilag, ne adj isten egy tragédia miatt és ha legalább húznál egy limitet,h pl.: 10 000-nél drágább cuccot nem veszel meg, vagy ami még jó de tavalyi ruha azt még nyugodtan hordhatod , akkor lehet ,h tudnál spórolni egy kicsit. Gondolj bele az emberek többsége itt alig tud kijönni a fizujából , mit vártál milyen reakciók lesznek majd? Az ofő meg nem igaz ,h nem tehet semmit, ha tanít nektek valamilyen tárgyat abból úgy meg tud titeket szívatni ,mint a huzat. És semmi kivetni való nem lesz abban, ha nehéz kérdéseket kapsz és 2 hónapig mindennap felelsz. Azzal semmit nem lehet kezdeni.
2009. aug. 8. 10:43
 32/46 anonim ***** válasza:
Én is tehetős családból származom, és mikor gimibe jártam bizony voltak jó cuccaim.De soha, soha nem vágtam föl velük!Nem voltam nagy képű, de tényleg, erre nagyon oda figyeltem pont azért mert nem akartam fölöslegesen irigységet gerjeszteni.Volt olyan, hogy kaptam valami jó cuccot, ékszert és nem is vettem föl suliba pont e miatt.És mégis úgy kiutáltak, hogy még mindig, így 6 év távlatából, a legfájdalmasabb emlékeim közé tartozik a gimi utolsó éve!!Az össze oszt társam utált, egy fiú és egy lány kivételével!A többi 28 ember jó formán hozzám sem szólt!SŐT volt olyan, hogy mikor nem voltam, mert beteg voltam, és mindenki kidumált, és az az egy szem barátnőm megvédett, akkor megkérdezték, hogy apukám mennyit fizetett neki, hogy megvédjen!Szóval ezzel most csak azt akarom mondani, hogy nem szabad nagyképűnek, fellengzősnek és lenézőnek lenni azokkal szemben, akik nincsenek olyan jó körülmények között, és hálásnak kell lenni Istennek az áldásokért, de sajnos az ember az irigységgel nem tud mit kezdeni.Higgyétek el én sem csináltam semmit, csak sajnos tudták hol lakunk(kívülről látták a házat), meg hogy van egy medencénk is...na ennyi pont elég volt...
2009. aug. 8. 11:45
 33/46 A kérdező kommentje:
jólvan értem...és megpróbálok változni szeptembertől...:)
2009. aug. 8. 11:48
 34/46 anonim ***** válasza:

szia. lány vagyok. miért kérdezted?

(én voltam akitől kérdezted. xd )

2009. aug. 8. 13:26
 35/46 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi voltam..:)
2009. aug. 8. 14:40
 36/46 anonim ***** válasza:

Abban az esetben ha nincs meghatározott formaruha amit viselnetek kell, nincs joguk beszólni!

Szóljatok apunak hogy beszélgessen el kicsit az igazgatóval!

Mindenképpen szükség van erre mert az osztályfönökötök lejárat titeket az osztály elött

Ezáltal tullépi a hatáskörét és visszaél a tanári tekintélyével és ti nem vagytok vele egyszinten hogy felvegyétek a kesztyüt és visszaszóljatok mert az akkor fegyelemsértés amit a tanár szankcionálni büntetni fog hisz megteheti!

Ugyhogy beszéljetek apátokkal és irány a tanár felettese!

2009. aug. 9. 00:07
 37/46 anonim ***** válasza:

16:24

Akkor menjél vissza a jurtába lakni és hordjál

kecskebör zekét bazzzdmeg!!

2009. aug. 9. 00:09
 38/46 anonim ***** válasza:

"Mivel egy pedagógus feladata az életre nevelés, nem csak a matematika, magyar és hasonló tárgyak "megtanítása", így igenis KELLENE, hogy legyen beleszólása"

TÉVEDSZ!!!

A Pedagógus feladata a Matematika meg a többi az életre nevelés pedig a SZÜLŐ feladata!! Az emberek nem azért csinálnak gyereket hogy az ISKOLA meg a PEDAGOGUSOK neveljék fel!!

2009. aug. 9. 00:12
 39/46 anonim ***** válasza:
38%

A kérdezötöl kérdezném!!

Ha tehetösebb családból származtok nem gondoljátok hogy az iskola eléggé rangon aluli nektek??

Én a helyetekben átiratkoznék egy oylan helyre ahol nem számít extrának az ha valaki nem a turkálóból öltözik és nem bkv- val jár be a suliba hanem saját verdával!!!

Nem a ti kasztotok ez a suli !!

2009. aug. 9. 00:15
 40/46 anonim ***** válasza:

Alternatív megoldás:

Szóljatok apunak hogy vegye mega sulit, és rugja ki a tanárt plusz mindenkit akinek még gondja van az öltözéketekkel!!

;)

2009. aug. 9. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!