Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?
mármint konkrétan az a helyzet h én és a bnőm kicsit tehetősebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?
emiatt am már ki is vagyunk közösítve az osztályból.....alig van ember aki hozzánk szól az osztálytársaink közül...de más osztályokkal nincs probléma...:)

szia. lány vagyok. miért kérdezted?
(én voltam akitől kérdezted. xd )

Abban az esetben ha nincs meghatározott formaruha amit viselnetek kell, nincs joguk beszólni!
Szóljatok apunak hogy beszélgessen el kicsit az igazgatóval!
Mindenképpen szükség van erre mert az osztályfönökötök lejárat titeket az osztály elött
Ezáltal tullépi a hatáskörét és visszaél a tanári tekintélyével és ti nem vagytok vele egyszinten hogy felvegyétek a kesztyüt és visszaszóljatok mert az akkor fegyelemsértés amit a tanár szankcionálni büntetni fog hisz megteheti!
Ugyhogy beszéljetek apátokkal és irány a tanár felettese!

16:24
Akkor menjél vissza a jurtába lakni és hordjál
kecskebör zekét bazzzdmeg!!

"Mivel egy pedagógus feladata az életre nevelés, nem csak a matematika, magyar és hasonló tárgyak "megtanítása", így igenis KELLENE, hogy legyen beleszólása"
TÉVEDSZ!!!
A Pedagógus feladata a Matematika meg a többi az életre nevelés pedig a SZÜLŐ feladata!! Az emberek nem azért csinálnak gyereket hogy az ISKOLA meg a PEDAGOGUSOK neveljék fel!!

A kérdezötöl kérdezném!!
Ha tehetösebb családból származtok nem gondoljátok hogy az iskola eléggé rangon aluli nektek??
Én a helyetekben átiratkoznék egy oylan helyre ahol nem számít extrának az ha valaki nem a turkálóból öltözik és nem bkv- val jár be a suliba hanem saját verdával!!!
Nem a ti kasztotok ez a suli !!

Alternatív megoldás:
Szóljatok apunak hogy vegye mega sulit, és rugja ki a tanárt plusz mindenkit akinek még gondja van az öltözéketekkel!!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!