Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van joguk beleszólni a tanárok...

Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?

Figyelt kérdés

mármint konkrétan az a helyzet h én és a bnőm kicsit tehetősebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?

emiatt am már ki is vagyunk közösítve az osztályból.....alig van ember aki hozzánk szól az osztálytársaink közül...de más osztályokkal nincs probléma...:)

2009. aug. 7. 16:05
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
36%
Én nem értem miért kell piszkálni, és azt sem, miért gondoljátok, hogy ha valaki igényesebben, csinosan öltözködik az már pláza cicás.A húgom is már 17 évesen magassarkúba járt suliba, meg csinos ruhákba, persze őt is nézték, de hát akkor mi van??tényleg az a lényeg, hogy ne legyen az illető k*rvás, de ebben az esetben a kérdező szerint nem erről van szó.És különben is, ez már gimi, ennyire nem kell régimódinak lenni.Arról meg, hogy valaki nem teheti meg nem a kérdező tehet.Persze, nem szabad hivalkodónak meg beképzeltnek lenni és kész.
2009. aug. 7. 16:26
 12/46 anonim ***** válasza:
95%

én örülnék ha lenne ennyi felesleges pénzem hogy minden nap más ruhába járjak suliba...

:(

(persze, a pénzt inkább más dolgokra költeném. )

2009. aug. 7. 16:32
 13/46 A kérdező kommentje:
hát nagyon megoszlanak a vélemények és a MÚÚ-snak üzenném,h attól h valaki öltözködésében eltér a többiekől vagy a mi esetünkben megteheti,h márkás esetleg limitált szériás darabokat vásároljon magának-a szülei jóvoltából-attól még nem biztos hogy az illető egyben buta is...legalábbis szerintem...az utolsó hozzászólonak pedig üzenem,h nagyon szívesen ajándékozok neki ruhákat,hiszen h jön az ősz átválogatom a ruhatáram,és ha érdekli postai úton szívesen küldök neki egy pár darabot....ezzel nem megsérteni akarlak vagy vmi,hanem mert nekem már úgy sincs rá szükségem,miért végezné a szemétben,ha vkinek még szüksége van rá...:)írj privátban,és megbeszéljük...:):)
2009. aug. 7. 17:14
 14/46 A kérdező kommentje:
16:26 nak nagyon köszi...:):)
2009. aug. 7. 18:19
 15/46 anonim ***** válasza:
96%
Az ofő azért korlátozza a "divatbemutatótokat", mert ez a rosszabb szociális körülmények közt élő társaitokban frusztráltságot okozhat, hozzátok képest csökkent értékűnek érezhetik magukat. lehet divatosan öltöznködni, de ti minden bizonnyal túllőttök a célon. a nagyon trendi ruhákat hordjátok délután, vagy hétvégén a buliba. nem fogtok belehalni.
2009. aug. 7. 19:29
 16/46 anonim ***** válasza:
78%

" nagyon szívesen ajándékozok neki ruhákat,hiszen h jön az ősz átválogatom a ruhatáram,és ha érdekli postai úton szívesen küldök neki egy pár darabot....ezzel nem megsérteni akarlak vagy vmi,hanem mert nekem már úgy sincs rá szükségem,miért végezné a szemétben,ha vkinek még szüksége van rá"

Húúú, most boruljunk le mindannyian a nagyságod előtt? Annyira szánalmas vagy... fel sem fogod, miért, igaz? Gondolkodj rajta, ... izé... ha van mivel.

2009. aug. 7. 19:32
 17/46 anonim ***** válasza:
82%
1 dugásra jó vagy:)
2009. aug. 7. 19:41
 18/46 A kérdező kommentje:

erőt ad a ti butaságotok,és igen az ilyen kommentek miatt mint amien a tiéd is nagynak érzem magam....:D:D

pedig én csak kedves akartam lenni.....ennyi erővel mindenki aki jótékonykodik az csak azért teszi,h körülrajongják,és ezáltal magabiztosabbnak érezhesse magát? gondolkozz már egy kicsit...komolyajn mondom te vagy a szánamas...és gondolom van vmi ami miatt elnyomottnak érzed magad vagy esetleg nincs saját stílusod és emiatt szekálsz itt névtelenül.....nem pénz kérdése az izlés képzeld el...nekem is van olyan ruhám ami éppen egy kínai üzletből van...mert az tetszett meg...de komolyan mondom,h annyira elegem van az ilyen magukba fordult besavanyodott emberekből,akik bántják azt akiknek vmiért több pénzük van vagy estleg szebbek vagy csinosabbak....nem értem az ilyen embereket komolyan mondom,de mid1...mert belegondolok,h hány ehhez hasonló megjegyzést kaptam már mint a tiéd is kedves utolsó és ez erőt ad ahhoz h folytassam amit eddigis csináltam....:Dmert imádom provokálni az embereket...:):D:D

2009. aug. 7. 19:43
 19/46 A kérdező kommentje:
bocsi utolsó előttihez szólt....:D:)
2009. aug. 7. 19:44
 20/46 anonim ***** válasza:
94%
Szekálás, ha valaki megmondja neked a véleményét? Ha így érzed, sok pofont fogsz te még kapni az élettől. Inkább tudomásul kellene venned, hogy az egy vélemény, és kész.
2009. aug. 7. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!