Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van joguk beleszólni a tanárok...

Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?

Figyelt kérdés

mármint konkrétan az a helyzet h én és a bnőm kicsit tehetősebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?

emiatt am már ki is vagyunk közösítve az osztályból.....alig van ember aki hozzánk szól az osztálytársaink közül...de más osztályokkal nincs probléma...:)

2009. aug. 7. 16:05
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
tudomásul vettem....
2009. aug. 7. 20:00
 22/46 anonim ***** válasza:
94%

Nem azért szekálnak, mert sok pénzed van, hanem azért, mert itt kérkedsz vele. Örülj neki, és fogd be a szádat leginkább.

Ha pedig nem érted,hogy miért nem volt "jótékonykodás", amit írtál, akkor tényleg meg kéne próbálni elgondolkozni.

Egyébként érdekes módon nekem se voltak épp gondjaim, én is elég jó cuccokban mászkáltam, és volt, hogy olyan telefonnal jártam iskolába, ami egy tanárnak kb másfél havi fizetésébe került, és mégse szólt be senki, mert nem hordtam fent az orrom, és nem tartottam magam felsőbbrendűnek amiatt, hogy nem voltak gondjaink

2009. aug. 7. 20:05
 23/46 anonim ***** válasza:
95%

mint már az előttem szólok elmondták azt, h van joguk beleszólni a tanároknak az öltözködéseitekbe, ezért ezt inkább hagynám. Arra viszont én is mondanék pár dolgot, hogy az osztálytársaitok miért közösítenek ki.

ha mész az utcán, és végig nézel hány olyan embert látsz, akin ezüst, arany ékszerek, illetve márkás, trendi ruhák vannak rajtuk? hát elég kevés embereken. a mai világban elég több a szegény ember, akiknek épp elég arra a pénzük, hogy befizessék a számlákat. és akkor mi van a többivel? hogyan is éljenek meg? mert arra már nincs pénzük, azon gondolkoznak, hogyan éljenek meg egyik napról a másikra. És akkor jönnek azok, azok az emberek, akiknek ha megszámolnánk a rajta levő cuccok összegét, megegyezne más embernek a fizetésével. mert ugyebár már a munkahelyek is olyanok, hogy az óra béred elég kevés, közben meg a munka elég nehéz. És vannak olyan családok, akiknél a luxus az, ha kap a turkálóból egy nadrágot, vagy egy pólót. Lehet ha elgondolkoznál, az osztálytársaidnak is ilyen körülmények között élnek. És te meg a bnőd, meg még lehet fel is vágtok azzal amitek van. Lehet nem veszitek észre.. de nagy az esélye annak, h igen. most lehet hogy azt mondod, hogy "de én nem vágok fel semmivel".. most beadhatsz bármit is. Ezzel buktattad le magad. "osztálytársaim kiközösítettek minket". az előző válaszoló, persze azt mondta, h neki is voltak olyan cuccai, ami drágák voltak, DE mégis szóba ÁLLTAK VELE. na szóval ennyi. am meg ha nem tudtál rajta elgondolkozni, hogy miért is voltál szánalmas ezzel a kis jótékonykodással, elmondom neked. kb mindenki leszólt, h kis pics@ vagy, aki nagyon trendi, és jó a cuccai. valaki meg azt írta, h dejó lenne ha mindennap más ruhába járhatna.. te meg: "adok ruhát, csak írj privit". azt hiszed ettől bírni fognak, ha adsz másnak ruhát? jó, persze jó dolog. de nem így.. akik meg még válaszoltak, és azt írtad nekik , h okés.köszi szépen.. blabla.. azok is csak ien kis trendi cicák. nah ennyi a véleményem erről. és nagyon lesza*om, ha lepontozol, vagy a többi trendi pics@

2009. aug. 7. 20:25
 24/46 A kérdező kommentje:

most h így elolvastam a válaszaitokat végigondoltamés igazatok van...lehet elszaladt velem egy kicsit a ló....sajnálom,és szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől akit most itt megbántottam vagy bunkóztam vele....csakhát annyira felháborít,h ilyen felszínes a világ...és próbálkoztam barátkozni velük és már eleve undokok vtak velem....így hát egy időután énis felvettem egy bizonyos burkot ami alól nem voltam hajlandó kimászni,és mindenkit megaláztam és bántottam,mert úgy gondoltam a pénz miatt nekem ez jár,és én ezt megtehetem...de a válaszaitok miatt átgondoltam ezt az egészet,és úgy érzem,h változnom kell,hisz akármilyen közhely a pénz nem boldogít...:)

köszönöm nektek..:)

jah és senkit nem pontoztam le...:)

2009. aug. 7. 20:39
 25/46 anonim ***** válasza:
87%

utolsó válaszoló vagyok. remélem tényleg így gondolod, és nem csak mondod.

mindjárt itt a suli, remélem lesznek barátaitok az osztályban. csak tényleg ne vágjatok fel semmivel..

:)

2009. aug. 7. 21:33
 26/46 A kérdező kommentje:

igen tényleg..és énis remélem...:)köszönöm mégegyszer..:)

barátaink azok vannak,csak nem az osztályból...:):)am fiú vagy vagy lány?:)

2009. aug. 7. 21:43
 27/46 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem semmi köze, ahhoz, hogy miben jársz. Nehogy már azért ne öltözködj drága ruhákba, hogy már ne érezze magát rosszul, mert neki nem telik rá. A többiek meg csak irigyek, ne törödj velük.
2009. aug. 8. 04:15
 28/46 A kérdező kommentje:
köszipuszi..:D:D
2009. aug. 8. 08:41
 29/46 anonim ***** válasza:
95%

Én úgy gondolom, hogy az utolsó hozzászólásod (köszipuszi:D:D) bizonyítja, hogy semmit nem gondolsz komolyan, és csak írsz, írsz, írsz, de ez írás is marad.

És akkor ilyenkor ki is a felszínes?

2009. aug. 8. 09:15
 30/46 A kérdező kommentje:
de komolyan gondolom,csak gondolj már bele,h abban tényleg igaza van,h most azért h más jólérezze magát azért én nem fogok csöves cuccokban járni,de abban viszont meg neked van igazad vagy nektek,h attól h megtehetem,attól még nem kellene arcoskodni meg lenézni a másikat....érted?:)
2009. aug. 8. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!