Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van joguk beleszólni a tanárok...

Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?

Figyelt kérdés

mármint konkrétan az a helyzet h én és a bnőm kicsit tehetősebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?

emiatt am már ki is vagyunk közösítve az osztályból.....alig van ember aki hozzánk szól az osztálytársaink közül...de más osztályokkal nincs probléma...:)

2009. aug. 7. 16:05
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem csinálhat semmit...max pikkelni fog, ami lehet nem jó, de hát ez van.A többiek meg biztos irigyek.De hát ez van, szerintem nem gáz, ha igényesen, csinosan jártok suliba:)
2009. aug. 7. 16:08
 2/46 anonim ***** válasza:
72%
Igen, van. Ugyanis az iskola valóban nem divatbemutató színtere, hanem az oktatásé. Amikor én középiskolás voltam, (nem volt olyan régen) még kötelező volt köpenyt hordani. Egyébként is, attól jobban érzitek magatokat, hogy a többieknek nem telik ilyen ruhákra? Nem csodálom, hogy kiközösítettek.
2009. aug. 7. 16:09
 3/46 anonim ***** válasza:
52%
Sok hülye ember van...Féltékenyek keveset,valószínüleg.Ha nem úgy nézel ki mint vmi rúdtáncos vagy strip-es akkor nincs semmi baj :) Nem nagyon van beleszólása az ilyenbe.Öltözz csak nyugodtan,ahogy akarsz.
2009. aug. 7. 16:09
 4/46 anonim ***** válasza:
82%

az ilyen lányok általában tipikus plázap icsák, akárhogy is magyarázod. :D

az ofőd persze nem tehet semmit.

2009. aug. 7. 16:10
 5/46 A kérdező kommentje:

és ha pláza p*csák vagyunk akkor mivan? ^^

nem úgy nézünk ki mint egy rúdtáncos....:):)

köszi a válaszokat...:)főleg az elsőnek és a 3.nak...:)

2009. aug. 7. 16:12
 6/46 anonim ***** válasza:
98%
Magad adtad meg a választ. 100-ból 1 ember az aki elviseli a plázapics.kat. Na ezért közösítenek ki titeket. Gondolom az ofő csak szeretné csírájában elfojtani, hogy olyan emberek legyetek ami nem válna hasznára a társadalomnak..
2009. aug. 7. 16:16
 7/46 anonim ***** válasza:
81%
Beleszólni van joguk,de mit tehetnének?Semmit.Egyébként és általánosba járok,és az o. társaimra gyakran szólnak rá a tanárok h hogyan öltözködnek,de mondjuk ők aztán ki is pakolják rendesen a berendezést.
2009. aug. 7. 16:19
 8/46 anonim ***** válasza:
91%

Nem nagyon tehet semmit az ofő, még beszólogatnia sem kéne, de őt tudja..,

Abba viszont gondolj bele, hogy sok ember van (mint pl én is) aki a ruhatárának nagyrészét turkálóból és/vagy piacról szerzi be (én néha még átalakítani is szoktam mert goth vagyok és szeretem az egyedien darkos dolgokat)

Te sosem voltál olyan helyzetben, hogy sajnálod a pénzt még a tejre vagy egyéb nem teljesen alap élelmiszerekre, sosem volt gond, hogy "jajj, elszakadt a nadrágom/felsőm/kabátom, miből veszek újat?"

Ezért az osztálytársaid persze hogy irigykednek

Engem sokszor a plázacicák viselkedése és felszínessége zavar inkább - fodrász, fittness és bulvár az össz témájuk :/

(amennyiben te nem érzed annak magad, akkor ne vedd magadra, csak leírtam, hogy én nem vagyok irigy pl rózsaszín strasszköves farmerokra meg ilyenekre, szóval nem mindenki irigykedik)

2009. aug. 7. 16:24
 9/46 anonim ***** válasza:
98%

Divatosan?

Definiálom neked a divat fogalmát. A divat egy olyan jelenség, amit unatkozó, magukat kreatívnak tartó, de valójában általában nem kreatív emberek találnak ki és sugározzák a buta kis agyakba, amik nem képesek önálló gondolkodásra, döntéshozásra, mint például a tiéd és a barátnődé.

Összefoglalom a te nyelveden is, hogy megértsd: "Múú".

A legegyszerűbb példa, amit a divatjelenségre tudnék ráhúzni, az a marhacsorda. Ti vagytok a marhacsorda és valahol elől kolompol az egyik marha a többi meg követi.

2009. aug. 7. 16:24
 10/46 anonim ***** válasza:
97%

Mivel egy pedagógus feladata az életre nevelés, nem csak a matematika, magyar és hasonló tárgyak "megtanítása", így igenis KELLENE, hogy legyen beleszólása abba, hogy ki mibe, hogyan megy. Ugyanis valószínűleg látja, hogy ez demoralizálja a közösséget, márpedig egy iskola a közösségről szól. Pont ezért szükségszerűnek kellene lenni, hogy a pedagógus igenis segítsen a nebulónak abban, hogy be tudjon illeszkedni, alkalmazkodni tudjon stb.

De ma már nem ez a pedagógus munkája. Ma már megszégyenülten van negyvenöt perc matekja, magyarja stb. A többit meg majd a szülők és majd az élet megoldja.

Hozzáteszem én szülőként sem engedném azt, hogy valaki közösséget rombolóan viselkedjen, akár öltözetében, akár stílusában. De ez megint más kérdés.

2009. aug. 7. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!