Van értelme jelentkezni egyetemre fizetős szakra úgy, hogyha én nem tudnám finanszírozni, a szülők fizetnék?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy jó lenne valami plusz szakot elvégezni, de 200.000 Ft/félév alatt nem nagyon van. Érdemes belevágni, vagy túl nagy kiszolgáltatottság?tegnap 10:02
61/69 A kérdező kommentje:
58# Sötét a lelked, te sátánfajzat.
tegnap 19:30
62/69 A kérdező kommentje:
Azok ne papoljanak nekem semmilyen erkölcsről, akik folyamatosan kötekednek a kérdésem alatt, belémszállnak, szidnak, ócsárolnak engem. Mamahoteleznek, meg hogy hogy tudtam azt is elvégezni, meg élősdinek neveznek, pedig nem is ismernek. Ez az alávaló suttyóság legalja.
tegnap 19:49
63/69 A kérdező kommentje:
58# Ja, és még egy.. Akik mamahotelesnek, élősködőnek neveztek, akik ítélkeztek felettem, meg hogy jajj, hogy végezte el azt az egyet is: ha szembejössztök velem az utcán, lehetőleg menjetek át a túloldalra, mert a való életben sem szeretem az ilyen beszólogatós, flegma gyökereket. Így is épp eleget ártottatok nekem, a hozzátok hasonlóak tették tönkre az életemet. A kedves, segítőkész kommenteket köszönöm. És bocsánat a cirkuszért, csak túl sok kullancs furakodott itt belém..
tegnap 20:04
64/69 anonim 

válasza:

Leírtad hogy nem keresnek jól a szüleid de mégse dolgozol hanem eltartanak ÉS így akarsz leemelni róluk még évi 400at, majd csodálkozol hogy élősködőnek neveznek :D
Ne aggódj abbahagytam, így már unalmas veled beszélni hogy ennyire egyértelműen troll vagy :D
65/69 anonim 

válasza:

Na jó, ideje törölni ezt a félbolondot.
66/69 A kérdező kommentje:
Bocsánat a cirkusz miatt, csak nagyon nehezen viselem, ha valaki flegma. Olyankor robbanok. Erre nagyon érzékeny vagyok. Való életben ne fussak össze ilyenekkel, és a normális válaszadóktól elnézést a közjáték miatt.
tegnap 20:40
67/69 A kérdező kommentje:
A stílusom miatt elnézést kérek, az valóban hagy kívánnivalót magam után. De úgy ítélkeztetek felettem, hogy még nem is hoztam döntést, és lehordtatok minden szarnak engem.. "Mamahoteles, élősködő..." Ment a lenézés, gúnyolódás, megvetés. Amikor elkezdődött a flegmázás, nekem ott kattant ek valami.. Nagyon jól ismerem ezt a fajta embertípust, aki belerúg a kiszolgáltatottba. Tudom, hogy kik vagytok, hiába az anonimitás.
tegnap 21:43
68/69 A kérdező kommentje:
Gondolták, hogy ha személyesen nem tudnak a lelkembe gázolni, majd belémmarnak anonim módon. Ennyi örömötök legyen.
tegnap 21:45
69/69 A kérdező kommentje:
És még ha így is lenne, ahogy mondjátok, hogy mamahoteles vagyok (ami szerintem egy végtelenül sértő, leegyszerűsítő, és bugyuta kifejezés), akkor sincsen semmi közötök hozzá. Ugyanis nem ti tartotok el. Ti egy forintot nem adtatok nekem soha életemben, soha nem segítettetek nekem, így a ti irányotokba semmi, de semmi elszámolással nem tartozom, semmit nem köszönhetek nektek. Max annak, aki eltart, de az pedig nem tartozik rátok. Semmi jogotok nincs ítélkezni. Őszintén, azt sem tudom, kik vagytok, az sem érdekel, hogy léteztek-e, vagy sem, nekem ti senkik vagytok. Ti vagytok nagyon rámállva, én pedig magasról letojom az életeteket, 1 forintot nem értek. Nem vagytok részei az életemnek, és soha nem is lesztek.
ma 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!