Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van értelme jelentkezni...

Van értelme jelentkezni egyetemre fizetős szakra úgy, hogyha én nem tudnám finanszírozni, a szülők fizetnék?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy jó lenne valami plusz szakot elvégezni, de 200.000 Ft/félév alatt nem nagyon van. Érdemes belevágni, vagy túl nagy kiszolgáltatottság?

ma 10:02
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy időközben találnék munkát, de jelenleg nincs. Így nem tudnám fizetni. Szülőket meg nem feltétlen terhelném ezzel. Nem tudom, mi a jó megoldás.
ma 10:03
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Kötött diákhitel nem jön szóba?
ma 10:09
 3/19 A kérdező kommentje:
2# Hitelen nem gondolkodtam, meg nem tudom, mik a feltételei.
ma 10:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Ha belevágok, nem tudom, hogy több élőnye, vagy hátránya lenne-e. Ha legalább lenne pár havi fizetésnyi összegem, de így nullára nekivágni, nagyon lutri, meg zsákbamacska..
ma 10:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
2 feltétele van: legyél 45 év alatti és vegyenek fel fizetős képzésre. :) Szerintem olvass utána, azzal nem vesztesz semmit.
ma 10:17
 6/19 A kérdező kommentje:
5# De itt a pénz a lényeg. Én nem tudnám fizetni, ha meg a szüleim fizetik, az nettó kiszolgáltatottság.
ma 10:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk 6 félév az már 6 X 200.000 Ft .
ma 10:20
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kötött diákhitellel vágtam bele. Kamatmentes, pontosan annyit fizetsz vissza később amennyit felvettél, illetve engem 2. évtől átvettek államira, szóval csak 2 félévet kell kifizetnem. Ez is egy lehetőség.
ma 10:21
 9/19 A kérdező kommentje:
9# Mikor vesznek át államira? Van ilyen lehetőség?
ma 10:25
 10/19 A kérdező kommentje:
Tiszta idegbe vagyok. Így nem lehet tervezni semmit!
ma 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!