Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van értelme jelentkezni...

Van értelme jelentkezni egyetemre fizetős szakra úgy, hogyha én nem tudnám finanszírozni, a szülők fizetnék?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy jó lenne valami plusz szakot elvégezni, de 200.000 Ft/félév alatt nem nagyon van. Érdemes belevágni, vagy túl nagy kiszolgáltatottság?

ma 10:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
Akkor menj el dolgozni, és mellette levelezőre akkor, ha majd lesz megtakarításod.
ma 17:07
 52/68 anonim ***** válasza:
37%

Kerültem már én is olyan helyzetbe hogy semmi megtakarításom nem volt, miközben dolgoztam évek óta. Kezdő jogászok meg többnyire nem keresnek jól, illetve nem egyel találkoztam aki teljesen életképtelen volt. De lepett már meg szenior jogász is azzal mennyire buta.

Mindenesetre nem akarom a kérdezőt védeni, leírja hogy nem keresnek jól a szülei, ennek ellenére eltartják és még gondolkozik azon hogy hagyja hogy fizessenek neki egy diplomát. Ehhez azért nekem nem lenne képem, már rég elmentem volna dolgozni akár szakmán kívül ha már abban nem sikerült elhelyezkedni. Úgyhogy érdekes hogy emberileg szerinte több mint mi, akik nem használják ki a saját családjukat. :)

Ha meg egy hazug troll legalább elszórakoztattuk egymást :D

ma 17:23
 53/68 A kérdező kommentje:
52# Égészségügyis szüleim mondták, hogy gyógyítsak embereket, de sosem találtam meg magamban az orvosi vénát. Illetve nem is szeretem túlzottan az embereket, pláne nem segíteni rajtuk, úgyhogy az orvosi szakma kilőve.
ma 17:25
 54/68 anonim ***** válasza:
51%
52, mikor láttad az eü bértáblát?
ma 17:32
 55/68 A kérdező kommentje:
Keresem magamat. Egyszer Pennybe mentem állásinterjúra képembe röhögtek a jogász diplomámmal..
ma 17:38
 56/68 anonim ***** válasza:
53%

"52, mikor láttad az eü bértáblát?" - Nem abban dolgozom úgyhogy konkrétan sose néztem meg, orvosírnokokat ismerek ők szarul keresnek meg egy nővért, neki beosztás függő a havi bére.

Kérdező amilyen labilis vagy ne is menj eü irányba, úgyse bírnád. Azt meg nem is írom hogy ha alja munkára jelentkezel le kell tagadni a papírt. Menj végezz el egy targonca vezető tanfolyamot, ne erőltesd az egyetemet.

ma 18:15
 57/68 A kérdező kommentje:
56# Nem is akarok egészségügyis lenni. A Penny mitől aljamunka? Hogy lehet így beszélni?
ma 18:24
 58/68 anonim ***** válasza:

Minek mentél volna, kasszás, árufeltöltő? Ezek aljamunkák amiket senki se akar elvégezni, gondolom nem a Penny jogi osztályára nem vettek fel.

A saját családodon élősködsz, ne add elő hogy milyen erkölcsi magaslatokon vagy.

ma 19:12
 59/68 A kérdező kommentje:
58# Te pedig rajtam élősködsz jelenleg. Emberileg rosszabb vagy tőlem.
ma 19:22
 60/68 A kérdező kommentje:
58# És a szavaidból csak úgy süt, hogy nagyon gonosz ember vagy. Egy sátánfajzat.
ma 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!