Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van értelme jelentkezni...

Van értelme jelentkezni egyetemre fizetős szakra úgy, hogyha én nem tudnám finanszírozni, a szülők fizetnék?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy jó lenne valami plusz szakot elvégezni, de 200.000 Ft/félév alatt nem nagyon van. Érdemes belevágni, vagy túl nagy kiszolgáltatottság?

ma 10:02
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
30# Pont miattatok tartok itt, ti vagytok a hibásak.
ma 15:13
 32/60 A kérdező kommentje:
Úgyhogy nenne vagytok, nyakig.
 33/60 A kérdező kommentje:
*benne
 34/60 A kérdező kommentje:
Igenis ti vagytok mindennek az oka!
ma 15:15
 35/60 A kérdező kommentje:
29-30# Szerintem meg TI vagytok a probléma. Akik beszólogatnak, aki világ életemben megaláztak, kiröhögtek, gúnyoltatok, MIATTATOK tartok ott, ahol. A nyamvadt senkik miatt. Ezért 100%-ban ti vagytok a felelősök.
ma 15:28
 36/60 anonim ***** válasza:
61%
igen, biztosan miattam vagy haszontalan senki, aki kb egy órája olvastam rólad először...
ma 15:40
 37/60 A kérdező kommentje:
36# Igen, a te fajtád nagyon is tehet róla, hogy ott tartok, ahol. Az ilyen beképzelt seggfejek miatt, akik azt hiszik, hogy lenyomhatják a másikat. Nélkületek semmi bajom nem lenne.
ma 15:43
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg úgy gondolod mások hibája hogy 30 évesen itt tartasz az életedben, akkor kérd meg a szüleid hogy pszichológushoz fizessenek be. Hátha tud segíteni hogyan legyél önálló és vállalj felelősséget azért amilyen irányba halad az életed. Le lett írva több opció is, hogy hogyan tudsz egyetemre menni vagy mit csinálj helyette, azt már nem várhatod el hogy más döntsön helyetted.

Vagy szimplán biztatást vártál hogy menj egyetemre, ne zavarjon hogy a szüleid tartanak el?

Ha csak troll kérdés és már vártad hogy vki beszóljon és ugorhass valószínűleg akkor se ártana szakember, nem normális ha direkt hergelsz másokat és ez okoz örömet.

ma 15:51
 39/60 A kérdező kommentje:
38# Azoknak ajánlj pszichológust, akik egész életemben aláztak, gúnyoltak, kinevettek, terrorizáltak. Nekik kell pszichológus, nem nekem.
ma 15:54
 40/60 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy komolyan mit szóltak be amin így elcsattant az agyad? Hogy mamahoteles vagy? Mert ha otthon laksz és a szüleid tartanak el, márpedig munka nélkül biztos nem tartasz fent egyedül albérltet, akkor ez szimplán egy tény. Te vettél fel egy alpári bunkó stílust és kezdtél el másokat hibáztatni és senkinek nevezni...
ma 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!