Van értelme jelentkezni egyetemre fizetős szakra úgy, hogyha én nem tudnám finanszírozni, a szülők fizetnék?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy jó lenne valami plusz szakot elvégezni, de 200.000 Ft/félév alatt nem nagyon van. Érdemes belevágni, vagy túl nagy kiszolgáltatottság?ma 10:02
21/58 A kérdező kommentje:
Halaszthatnék 1 évet, amíg anyagilag összeszedem magam, de azt mondják, az már késő. Pedig max ilyen 3 év lenne, levelezőn.
ma 13:48
22/58 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Egyrészt rossz, hogy ők fizetnék a szakot, de ha nem csinálok semmit, akkor meg beleőrülök.... Egy mihaszna féregnek érzem magamat. 30 éves vagyok egyébként.
ma 14:09
23/58 anonim 

válasza:

Milyen szakot végeztél 6 évig, hogy most meg nem tudsz benne elhelyezkedni? Illetve milyen pályára mennél ezek után? Ezt azért érdemes lett volna leírnod előbb, mert nekem pl teljesen úgy jött le hogy egy bizonytalan középsulis aggódik az egyetem miatt.
Ha nem akarsz a szüleiddel kifizettetni minimum 1,2 mFt-ot egy újabb diplomára esetleg OKJ képzést is nézhetsz, vannak amik többet érnek mint néhány diploma.
Ha nincs semmi konkrét terved hogy mit akarsz tanulni csak "jó lenne vmit" akkor nem erőltetném most az egyetemet. Teljesen mindegy hogy 30 vagy 31 évesen kezded, ha aztán lesz még egy papírod de semmi munkád.
24/58 anonim 

válasza:

23, szerintem a plusz szakból egyértelmű volt, hogy egy lusta mamahoteles vergődik.
25/58 A kérdező kommentje:
24# Szerintem kussolj. Nincs jogod így beszélni velem!
ma 14:53
26/58 anonim 

válasza:

Én arra gondoltam hogy esetleg technikumot végez és arra akarna vmit pluszba. Fel se merült bennem hogy aki az állami/önköltséges átsorolást se ismeri vagy hogy hogyan kéne googlen megnézni a diákhitel feltételeit az egyetemre járt volna, középsulis kb 18-19 évesek szoktak ennyire elveszettek lenni.
27/58 A kérdező kommentje:
26# Aki csak sértegetni tud, de segíteni nem, az nyugodtan eltakarodhat innen. Köszi!
ma 14:58
28/58 A kérdező kommentje:
A továbbiakban senki válaszára nem vagyok kíváncsi, nem érdekel, mit írtok. Utálom a bunkókat.
ma 15:00
29/58 anonim 

válasza:

"26# Aki csak sértegetni tud, de segíteni nem, az nyugodtan eltakarodhat innen. Köszi!" - A 12es és 23as választ is én írtam, nem csak sértegettelek, leírtam milyennek tűntél a kérdés alapján miután több opciót is vázoltam. Úgyhogy nagyon szívesen a segítséget, de kezd úgy tűnni hogy csak feleslegesen koptattam a billentyűzetet.
30/58 anonim 

válasza:

28, mi meg azokat, akiket eltartunk még 30 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!