Azok, akik korábban már érettségiztek emelten kémiából! Hogy éreztétek magatokat írásbelin, és végül milyen lett?
Tavaly már voltam emeltezni kémiából, de akkor esélyt se láttam arra, hogy sikerüljön, szinte úgy mentem be, hogy "rontsam már el", és meg is történt, valami negyveniksz pontos lett az írásbelim, és 58-ra vittem fel szóbelivel.
Idén volt időm készülni rá (tavaly elúsztam minden mással, és a kémiát csak tologattam és szorongtam), és azt hiszem, egész jól megy. Végigcsináltam a villányis munkafüzetet, egy hónapja végeztem a teljes anyaggal, és most ismétlek, 80-90 százalékos próbákat írok, de inkább 90-hez van közelebb (volt 90 és 93 százalékos próbám is), és nagyon szeretném élesben is 90 körülre hozni. Eléggé félek, hogy mi lesz, ha minden ellenére totál elrontom.
Na mindegy, szóval leginkább az a kérdésem lényege, hogy ha az ember beül kémia emeltezni, az sikerülhet jól és rosszul is, de amikor ti voltatok, milyenek voltak a próbáitok, és milyen érzéseitek voltak azelőtt, hogy elmentetek volna megírni? Mi lett az eredmény?
Most úgy érzem, ha holnap lenne, meg tudnám írni, de mégis, mintha csomó dolgot nem tudnék. Azt hiszem, hogy nem érzem ugyanazt, mint tavaly, az jót jelent de totál nem tudom kiszámítani. Minden tapasztalatnak örülök.
Olyan aranyos mindenki. :D Most direkt megnéztem, hogy mikor lesz biosz, hogy drukkolhassak, szóval sok sikert keddre, srácok. :)
Pff, én is mindig azon parázok egyébként, hogy valami very important dolgot otthon fogok hagyni. Behívót ki se vettem a táskámból, amióta megkaptam. Lehet, hogy nagyon undorító lesz, mire odaérek, de csak így lehetek biztos benne, hogy elviszem magammal. :D És rangsorom van a fejemben, hogy melyik ismerősömet fogom lehúzni tartalék-számológéppel. Meg még az azonosítód felírogatása a lapra az, ami nagyon parás, pedig általában jófejek a tanárok, és leellenőrzik neked.
Köszi keddre,imádkozz,hogy legyen benne immunrendszer,mert az a kedvencem:D
Nekem már minden fontos dolog ki van késztve az asztalomon és minden este létszámellenőrzést tartok. Számológépből direkt vettem még egyet az érettségikre. :D
Óóó, és ez még fontos ; egy kalappal mindenkinek, aki látja, holnapra, ügyesek vagytok, mindannyian oda fogjátok tenni, és még azt is felveszik az orvosira, aki negyven éves és nem is jelentkezett, nem azért, mert mindenkit felvesznek, hanem azért, mert eeeennyire jók vagytok.
Tegyétek oda holnap azt a bioszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!