Belekezdenél az orvosi egyetembe önköltséges formában (16,2 millió forint) 28 éves nőként?
Sajnos úgy hozta az élet, hogy csak most tudnám elkezdeni. A hitelt nekem és a férjemnek kellene kigazdálkodni, nincsen szülői segítség. Gyermeket is szeretnénk vállalni.
Ez lenne az álmom, de rengeteg mindent fel kellene érte áldoznunk.
Bármilyen kritikát, véleményt szívesen fogadok!
Ha ez lenne minden álmom, akkor igen. Férjed mennyire támogat? Tudsz rá számítani most, és a jövőben is? Úgy érzed? Fontos dolog ez is.
Sok sikert! Még abszolút nem vagy öreg!
Támogat mindenben, de nagyon szeretne már gyereket (34 éves) és sajnos én is. Tudom, sokan mondják, hogy 34 évesen még tudnék gyermeket vállalni, de én már későnek érezném a férjem kora miatt.
Valamint 6 évig kiesne az én keresetem, neki túlóráznia kellene. Ő ezt bevállalná, de nem szeretnék önző lenni és felelőtlenül beleugrani valamibe.
Ha 6 évet kiesik a kereseted, akkor a férjed gazdálkodja ki. De nem ez a legnagyobb probléma, ha meg tudjátok oldani.
De nem 34 évesen leszel "szabad", a szakképzés évek még hátra vannak és gyakorlatot sem árt szerezni.
Vagy az egyetem után szülsz, és 3 év múlva folytatod?
Ha családot szeretnétek, az orvosi nem fog menni.
Vagy ez, vagy az, mert 40 leszel, mire önálló pályára léphetsz.
Ha éveket szeretnél spórolni, a fogorvos képzés valamivel rövidebb, vagy valamilyen diplomás eü képzés.
Gondold át, hogy "kielégíti" e az álmod, ha lejjebb adsz.
#9 van, aki a képzés közben szül. Persze, hogy egy pár soros írásból nem tudsz ambiciózus hozzáállást leszűrni.
Elsősorban olyanok véleménye érdekelt, akik gyermeket vállaltak a képzés alatt vagy ez miatt nem vágtak bele, hogy érintette őket később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!