Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szabad felhasználású diákhitel...

Szabad felhasználású diákhitel februárban mikor várható? (első félévben egy összegben kértem de átállítottam havira)

Figyelt kérdés

#szabadfelhasználású #Diákhitel2022 #22/2
2022. jan. 31. 22:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/199 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem péntekig igen
2022. febr. 8. 10:20
 82/199 anonim ***** válasza:
100%
Én most hívtam őket, és ugye nekem kb egy hete folyósítható a dh, azt mondták, hogy ma, legkésöbb holnap meg is kapom, szóval kb 5-6 munkanap, amíg megkapod, amiután folyósíthatóvá vált a dh.
2022. febr. 8. 10:40
 83/199 anonim ***** válasza:
0%
Az 5-6 munkanap letelt már!
2022. febr. 8. 10:47
 84/199 anonim ***** válasza:
70%

Most kaptam üzenetet, hogy diakhitel plusz elmaradás van 3 hónapja.

Küldhettek volna értesítőt hogy elkell kezdeni fizetni novemberben…

Ezért késni fog a diakhitel 1

2022. febr. 8. 11:51
 85/199 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te miért nem kaptál, de nekem postai levél jött róla, amiben minden infó benne van. Plusz ha tudod, hogy hiteled van, akkor tudod mikor telik le az 1 év és a moratórium.

Én már szeptemberben azt hittem, hogy fizetni kell, ezért amikor nem kaptam értesítést írtam a dh központnak, akik mindent elmondtak.

2022. febr. 8. 11:54
 86/199 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam levelet DH plusz törlesztésről kb szeptemberben, hogy ne felejtsem el, hogy novembertől törlesztenem kell.
2022. febr. 8. 11:59
 87/199 anonim válasza:
74%

Én tegnap befizettem 1havi hátralékom lett volna ugye a Februári (Amit Március12-ig kellene befizetni.) Na most éppen ezért nem is értettem miért nem jött az utalás.

Felhívtam őket ahol tájékoztattak hogy az adott tárgy havi is beletartozik tehát a Februárit is rendezni kell hogy tudjanak utalni.

Egyik ügyintéző azt mondta most csütörtökön, másik azt hogy majd csak jövőhéten utalják. Tehát ők sem tudják mert a rendszerben amikor már rendezett vagy akkor továbbítja utalható státuszra nekik (attól hogy te azt látod)

Szóval egy dologra rájöttem heti 2utalás van kedd és csütörtök. (Jelenleg)

Aztán vagy a héten vagy jövőhéten megjön.

De jó lett volna tudni azt hogy a tárgyhavit (Amit ismétlek Március12-i befizetési határideje van) azt elkérik most előre emiatt csúszik 1-2 dolog nálam is..

2022. febr. 8. 12:07
 88/199 anonim ***** válasza:
100%

Most beszéltem egy dh központos hölggyel, nagyon kedves volt.

Elsősorban plusz hátralék miatt érdeklődtem, ami szerencsére nincs.

Elmondta, hogy mai nap délután 16 óráig megkapom a dh1-et, volt egyeztetés, folyósítható (én hétvégén vettem észre, hogy átváltott). :)

2022. febr. 8. 12:12
 89/199 anonim válasza:
100%
Én is most hívtam őket, nekem is azt mondták, hogy mai nap meg fog jönni kora délutáni órákban. Hátralékom nekem sincs, szintén hétvégén vált folyósíthatóvá.
2022. febr. 8. 12:30
 90/199 anonim ***** válasza:
Más is megtudja ezt erősíteni, hogy a diakhitel plusz február havi törlesztőrészlete hiába március 12-ig esedékes azt is rendezni kell annak érdekében, hogy utalják a diákhitel 1-et?
2022. febr. 8. 12:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!