Szabad felhasználású diákhitel februárban mikor várható? (első félévben egy összegben kértem de átállítottam havira)
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 22:18
191/199 anonim válasza:
Valakinek esetleg folyósíthatóra váltott ma?
192/199 anonim válasza:
Igen, tegnap lett folyósítható
193/199 anonim válasza:
Vajon ha csütörtökön, 10-én fizettem be DH Plusz tartozást és a februári törlesztőrészletet, ma vagy holnap várhatom? Egy ideje már folyósítható a státusz. Ha valaki épp hasonlóban van írjon légyszi, ha megkapta.
194/199 anonim válasza:
Nekem nem működött a simple pay, a tandíjat így utalással rendeztem, amit 5-10 nap amíg feldolgoznak. A státuszom gondolom emiatt még nem meghatározott, mert jelenleg nincs lekönyvelve a befizetésem. A DH direktben azt írja, hogy felfüggesztett, nem azt hogy adategyeztetés. Ez mi miatt lehet? DH plusz elmaradásom nincs. Vajon ha lekönyvelik az önköltséget és aktívra vált a hallgatói státuszom, felfüggesztettről adategyeztetésre fog váltani?
195/199 anonim válasza:
Lehet, hogy előző félévben passzívon voltál vagy előző félévben nem kértél DH-t? Ilyenek miatt szokott felfüggesztett lenni.
196/199 anonim válasza:
Aktív voltam és kértem meg kaptam is DH-t. Az önköltséget 10.-éig kellett volna fizetni, de még nem könyvelték le az utalást. Lehet ez a baj?
197/199 anonim válasza:
Akkor lehetséges, hogy amíg hátralékod van, nem utalnak.
198/199 anonim válasza:
193-as, hasonló cipőben járok én is
10-en éjjel 1-2 körül befizettem a februári törlesztőt a szabad felhasználásúra és itt van 15-e délután és még mindig függőben van a befizetésem, kártyával fizettem... Egyszerűen nevetséges, hogy ennyi nap nem elég, hogy elszámoljak a rendszerükben...
Szerintem emiatt nem jött meg a februári részlet se (Képzési Hitel1 - még nyáron kötöttem), mert hátralékot mutat
Másoknak megjött ma a februári részlet?
199/199 anonim válasza:
Aki még nem kapott, azoknak bármi változás? Nekem még mindig Adategyeztetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!