Szabad felhasználású diákhitel februárban mikor várható? (első félévben egy összegben kértem de átállítottam havira)
Az roppant meglepő, hogy még nem történt TO egyeztetést ír a lekérdezéseknél, de ennek ellenére folyósíthatót ír már, hiszen pont az előbbi feltétele az utóbbinak.
Mindenesetre ha már folyósíthatóra váltott neked? akkor 10 napon belül el is utalják neked, a legvalószinűbb szerintem a jövő kedd, de a héten is megjöhet még.
Igen én is furcsálltam.
Igen kedden vàltott folyósíthatóra
Kedden 4kor kapták
Én előző félévben 12:00
Azelotti rendszerben hajnal 2-4kozott
Na az én helyzetem.
November óta elmaradásom volt a diákhitel plusszal.
Most kedden 3 havit. Azaz a november december január tarTozást egyenlítettem.
A februárit még nem.
Ma hívtam őket és azt mondták, hogy holnap lesz az utalás és délután várhatom az érkezését. (4 körül)
Érdekes.
Én folyamatosan fizettem a DH pluszt, soha nem volt elmaradásom, 1 hete már a februárit is befizettem, több, mint 2 hete aktiváltam, tárgyaim is több mint 1 hete felvettem és még a Folyósítható státuszba se kerültem át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!