Szabad felhasználású diákhitel februárban mikor várható? (első félévben egy összegben kértem de átállítottam havira)
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 22:18
1/199 anonim válasza:
Szerintem következő hét közepe/vége.
2/199 anonim válasza:
Én egyösszegben igényeltem
remélem jövőhéten megérkezik
3/199 anonim válasza:
Nektek már aktív a félévetek a FIRben?
4/199 anonim válasza:
Nekem már aktív és "folyósítható"-t ír az direktben. Szerintem így jövő hét folyamán mindenképp meg kellene érkezzen.
5/199 Deff válasza:
Nekem ma meg is jött, tegnap már Folyósítható volt.
6/199 anonim válasza:
Deff:
És mikor váltott át folyósíthatóra? Félévet mikor aktiváltad, nem tudod?
7/199 anonim válasza:
Utolsó:
Én január 26-án aktiváltam a félévet, február 1-én vettem fel a tárgyaimat és még Adategyeztetés-t ír, nem tudom, ezzel az információval ki vagy segítve valamennyire? :D
8/199 anonim válasza:
Utolsó:
Köszi! Én jan 31-én aktiváltam a félévet és február 2.-án váltott át folyósíthatóra. Azért kérdeztem, hogy kb mennyi idő telik el a ez és a folyósítás között, hogy vajon számíhatok-e rá a jövő hét folyamán vagy sem.
9/199 anonim válasza:
Valaki itt valamelyik kérdés alatt írta, hogy visszaigazolás után (tehát miután folyósíthatóra vált) 10 munkanapon belül meg kell kapnod, szóval neked jövő hét végére 7-8 munkanapnál tart majd, szerintem meg kell kapnod.
10/199 A kérdező kommentje:
Valaki tud abban segíteni hogy firben h tudom csekkolni hogy a fir aktiv e?
2022. febr. 4. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!