Szabad felhasználású diákhitel februárban mikor várható? (első félévben egy összegben kértem de átállítottam havira)
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 22:18
41/199 anonim válasza:
úgy tudom, hogy 11 félévet lehet folyósítani, nekem pedig ez lenne a 8. De a Neptun átváltott már, szóval szerintem nem ezzel lesz a gond..
42/199 anonim válasza:
A megjelölt képzésre nem jelentkezett be, ha az Oktatási Hivataltól bejelentkezési információt kapnak, akkor folyósítanak majd... ez azt jelenti, hogy a TO nem küldte el nekik még az adatokat? :O
44/199 anonim válasza:
ezt mondta a telefonba a "robot"
46/199 anonim válasza:
Honlapon is kérdezd le az egyeztetési adatokat, ott több mindent ír (bár nem sokkal)
47/199 anonim válasza:
Tanulmányi egyeztetés kell lekérned és ott mutatja, hogy beiratkozott vagy még nem történt TO egyeztetés
48/199 anonim válasza:
tanulmányi egyeztetést hol kell kérni?
egyébként a Neptunba a befizetésnél azt írja, hogy "egyeztetés alatt".
49/199 anonim válasza:
diakhitel direkt honlapon belépsz és lekérdezéseknél van.
50/199 anonim válasza:
utolsó: ezt nem is figyeltem, nekem azt írja hogy még nem történt egyeztetés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!