Szabad felhasználású diákhitel februárban mikor várható? (első félévben egy összegben kértem de átállítottam havira)
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 22:18
21/199 anonim válasza:
mikor kaptad meg a pénzt? Most?
Nekem hétfőn egyeztetés alatt volt, kedd este óta folyósítható. Még semmi.
22/199 anonim válasza:
Reggel 8 korul. En mar ezer eve DH ugyfel vagyok. Hetfon nekem is meg adategyeztetes volt
23/199 anonim válasza:
Én csak egy éve! :)
Nem tudom, hogy én akkor miért nem kaptam még! :(
24/199 anonim válasza:
Arra figyeljetek, hogyha van dh plusz, amit már törlesztetek, akkor ne legyen hátralékotok (február is számít), mert ma telefonon azt mondták ha az nincs befizetve, nem tudják utalni a dh1-et!! (csak gondoltam szólok)
25/199 anonim válasza:
#24 ezzel nem tudok egyetérteni! Nem mondom egy percig sem, hogy valótlant állítasz - de erről kellene általános tájékoztató + valaki DH-ból él, és semmit sem tud nélküle fizetni.
26/199 anonim válasza:
Fel lehet őket hívnj, ez sajnos így van...
27/199 anonim válasza:
Attól hogy valaki abból él. Hitelből fizet másik hitelt? Ez sem "helyes".
28/199 anonim válasza:
25 pedig ez igy van sajnos, nekem decemberben csuszott emiatt a sima DH utalas, ugyhogy azota figyelek, hogy idoben befizessem.
29/199 anonim válasza:
Nekem frissen "folyósítható" a státuszom, illetve ez sehova nincs leírva sajnos (amit írtok)! Nekem is van még egy kicsi a DH pluszból...
30/199 anonim válasza:
Igen, ezt en sem talaltam meg leirva sehol, szoval amugy ez nem tudom mennyire jogszeru, nekem is az ugyintezo holgy mondta telefonban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!