Villamos büntetés?
Ahogy felszálltam a villamosra, el se tudtam sétálni a kocsi végéig hogy lekezeljem a vonaljegyemet, 2 lila BKK karszalagos 0nd0gyurma utamat állta és megbüntetett 12 ezerre. Hiába mondogattam hogy de hát most szálltam fel, akkor kellett volna szerintük lyukasztanom mielőtt megjelentek, azaz mikor még a villamos közelében se voltam... Addig fenyegetőztek hogy rendőrt hívnak, feljelent a BKK meg fene tudja mi hogy inkább kifizettem, de ez volt minden pénzem kb. Vissza tudom valahogy szerezni? Ha besétálok a központba és panaszt teszek? Van valami kamera amit visszanéznek vagy elzavarnak?
Haza sajnos nem tudok menni mert se pénzem, se bátorságom. (Apám agyonverne, nem a megértéséről híres, legutóbb azért vert szét mert mikor leküldött a boltba tejfölért, én vittem neki, csak azt elfelejtette mondani hogy ha már nem akciós akkor ne vegyem meg, 120 forinttal drágábban. Na ez most pont 100x annyi pénz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!