Ha valaki megkerdezi leulhet e mellém és azt mondom hogy nem mit tehet?
Figyelt kérdés
Ordibál? Lerakja a cuccaimat a földre és leul? Balhézik? Kényszerít hogy leuljon? Vagy van egy kis esze és elfogadja?2024. jan. 21. 18:43
71/92 anonim válasza:
#70 Az, hogy "nevelik" tartalmaz némi barokkos túlzást.
72/92 anonim válasza:
#69 Szerintem TE nem érted: egy dolog az, hogy TE mit szeretnél, és más, hogy mi van. Nehéz megbarátkozni a ténnyel, de így van: NEM KÖRÜLÖTTED forog a világ.
73/92 anonim válasza:
Én sokszor azért ülök hátra, hogy ne követelje senki tőlem az én helyemet 😄 ott nyugi van általában.
74/92 A kérdező kommentje:
Vagy nem.
2024. febr. 2. 23:24
75/92 anonim válasza:
Annak elkerülésére, hogy az akaratod ellenére melléd üljön valaki, van két végtelenül egyszerű megoldás: 1) felállsz; 2) gyalogolsz. Olyan egyszerű, mint a faék.
76/92 A kérdező kommentje:
#75 vagy az ne szálljon fel aki látja hogy tele van a busz.de tudom hogy direkt az a célja hogy az ember életét és nyugalmát megkeseritse ezzel
2024. febr. 3. 17:53
77/92 anonim válasza:
#76 Senki nem utazik a munkahelyére, haza, szórakozni, vagy nyaralni. Mindenki azért utazik, hogy téged bosszantson.
78/92 A kérdező kommentje:
Nem arról beszéltem hogy HOVA hanem hogy MIÉRT utazik
2024. febr. 3. 22:44
79/92 anonim válasza:
#78 Ezt írta #77 is. Azért utazik mindenki, hogy téged bosszantson. Az emberiség maradék részének nincs más célja, csak a te bosszantásod.
80/92 anonim válasza:
Rosszabb napjaimon ugyanígy érzem magam kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!