Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha valaki megkerdezi leulhet...

Ha valaki megkerdezi leulhet e mellém és azt mondom hogy nem mit tehet?

Figyelt kérdés
Ordibál? Lerakja a cuccaimat a földre és leul? Balhézik? Kényszerít hogy leuljon? Vagy van egy kis esze és elfogadja?

2024. jan. 21. 18:43
 11/92 A kérdező kommentje:

#9 én soha semmilyen körülmények között nem ülök máshoz. Jelentgesd csak, ha ez a hobbid, hogy aki más véleményen van mint te annak törölteted a kérdését.

10#

Szóval ha azt mondanám hogy várok valakit aki 2 várossal arrébb száll fel akkor nem ülne mellém?

2024. jan. 21. 23:23
 12/92 anonim ***** válasza:
92%

Na, akkor felvázolom, miről van szó, kedves Kérdező, mert úgy látszik, nagyon nem érted. Úgy működik a leülés, hogy:

- Szabad ez a hely?

- Igen.

És leülök. Cuccodat arrébb sem kell tenni, mert ugye intelligens emberként amúgy sem az ülésen tárolod.

Értem, hogy ennek nem látod értelmét, gondolom félsz a szemkontaktustól, nem tudsz beszélni stb. Akkor ott a másik opció: rád sem nézek, hozzád sem szólok, csak lehuppanok melléd. Akkor kevésbé lennél felháborodva? Mert ahhoz is ugyanolyan jogom lenne. Csak megpróbálok a társadalomban kialakult keretek szerint udvariasnak lenni veled.

2024. jan. 22. 00:27
 13/92 A kérdező kommentje:
De ott tárolom, hiszen jogom van hozzá.
2024. jan. 22. 00:33
 14/92 anonim ***** válasza:
93%

13-ra:

Én ilyenkor minden gátlás nélkül kérdezem meg, hogy ül-e valaki azon a helyen. Ha azt mondod, hogy a csomagod, már fogom is meg és rakom a felső tárolóra. Pattogni lehet, de ha megütsz, akkor a rendőrségen folytatódik a történet.

2024. jan. 22. 00:42
 15/92 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nincs jogod, annyi ülőhelyet foglalhatsz, ahány jegyet vettél. Vonaton is láttam már kalauzt rászólni anyukára, hogy ugye tudja, hogy a gyerek csak addig feküdhet két ülésen, amíg nem akar valaki leülni.
2024. jan. 22. 00:46
 16/92 anonim ***** válasza:
100%
15. Lehet már nincs így, de régebben azt sem lehetett megtenni, hogy veszel hat jegyet magadnak, hat helyjeggyel. Ha indulás után 15 petcen belül nem foglalják el utasok, akkor oda bárki leülhet.
2024. jan. 22. 06:55
 17/92 A kérdező kommentje:
Kitaláltam már mi legyen. Elviselhetetlenül fogok viselkedni azzal aki leül mellém, aztán már ő maga akár úgy dönteni hogy inkább áll. Aztán ha mégse, és valóban mindennél fontosabb, hogy üljön, akkor viseljen el, ő választotta magának. Olyan meg nincs hogy köteles vagyok odaengedni ezt kikérem magamnak. A másik meg, hogy nem értem hogy tud valaki leűlni mellém amikor 2 hetente fürdök. Lehet hogy tudat alatt már pont ezért csinálom.
2024. jan. 22. 07:43
 18/92 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom, TE ugyanaz vagy, aki múltkor is háborgott azon, hogy (kimondottan) MELLÉD mernek ülni, (ki nem mondottan) hogy egy bolygón mernek élni VELED. Bármilyen felháborító, köteles vagy odaengedni TEFELSŐBBRENDŰSÉGED mellé bárkit, aki normálisan viselkedik. Ha elviselhetetlenül viselkedsz, esetleg egy még NÁLAD is erősebb emberrel is összeakadhatsz, ha mindig ugyanazzal a busszal utazol.
2024. jan. 22. 08:26
 19/92 anonim ***** válasza:
100%
17-es, amilyen idegbetegnek tűnsz az eddigi kommentjeid alapján, előbb készülnél ki, mint egy átlagos jómunkásember melletted. Szóval te idegesítenéd magad, a végén már remegnél a feszültségtől, ő meg csak elkönyvelné, hogy egy h...lye mellett ül és nem izgatná magát rajta. :-))))
2024. jan. 22. 08:31
 20/92 A kérdező kommentje:
És miért vagyok KÖTELES? Indokold meg. A másik hogy valamiért kiemelted hogy azt aki normálisan viselkedik. Az olyat is KÖTELESSÉGEM magam mellé engedni akiről a #3 kommentemben írtam??
2024. jan. 22. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!