Ha valaki megkerdezi leulhet e mellém és azt mondom hogy nem mit tehet?
Kérdező,
Nincs jogod másnak megmondani, hogy melléd ülhet-e. Ha kedve van, akkor kérdés nélkül is leülhet.
A buszsofőr nem is fog ledobni a buszról. Rendőrt fog hívni, és addig nem mozdul, mert joga, sőt kötelessége megtagadni, a szolgáltatást tőled, ha nem odaillően viselkedsz. És ha miattad nem megy a busz, akkor a többi embernek lesz elege. Lehet, hogy ha van egy merészebb illető, aki megelégeli, akkor ki is üt a bugyidból. Aztán ha feljelented, akkor lesz egy busznyi utas, aki mellé áll, és bizonyítani fogja, hogy te ütöttél előbb, és ő csak megvédte magát.
Persze, biztos te fogod kirúgatni a sofőrt. Azt hiszed akkora ember vagy, hogy ezt eltudnád intézni, miközben tömegközlekedéssel utazol, csutak büdösen?
De gyanítom, hogy csak egy szomorú kis troll vagy.
Egyébként hozzátenném, ha már itt vagyok, hogy vonaton meg tudod tenni, hogy lefoglalsz helyet. Egyik ismerősöm így szokta: Vesz két jegyet, egymás mellé, majd lepakol, és ha valaki kérdezi, hogy szabad-e, akkor megmutatja a jegyét, és azt mondja, hogy majd nemsoká jön a jegy birtokosa. Buszon ezt nem tudod megjátszani, mert ott általában nincs helyjegy.
És azért hív rendőrt mert nem engedem leülni?🤣
Képzelem, majd ott bilincsben kenyszeritenek hogy adjam át az ülést és addig nem engednek el xd
Jó vicc. Akkor legalább valami szexi rendőr legyen😌
Tudod az a baj hogy te nem ismersz engem. Nem tudod ki vagyok és mire vagyok képes:)
És azt hiszed engem csak úgy tönkre lehet tenni?
#33 Azért mert kötözködsz, meg mert rohadó bűzt bocsájtasz ki magadból. Illetve, mert a táskádat a széken tartod. Lenne ott neked szexi rendőr (feltéve ha a gumibotot szexinek tartod).
Miért ki vagy te? Kis Pistike az iskolából, aki unalmában nem tud mit kezdeni magával, és szórakozik GYIK-en név nélkül? Biztos nagy ember lehetsz, ha itt trollkodsz. Tönkre nem lehet tenni már semmit rajtad, mert már amúgy is selejt vagy.
Ne de most már ideje bezárni a GYIK-Et és figyelni órán, mert anyukád mérges lesz, ha egyes hozol haza.
#23 "Nekem azért rohadtul hálás kellett volna VESSZŐ hogy legyen VESSZŐ amiért leulhetett"
Az ékezethibát nem teszem szóvá, az lehet telefon miatt is.
33. A járművezetőnek, jegyvizsgálónak törvényi felhatalmazása van arra, hogy kizárja az utazásból azokat, akik nem felelnek meg az utazási feltételeknek.
Ha a rendbontó utas felszólításra nem száll le, joga van rendőrt hívni.
Az nyilván nem fog bevinni, ha közben megszeppensz kissé, és eloldalogsz. Ám ha ellenállsz neki, akkor bizony csattan a bilincs, és akár több éves elzárás lehet belőle. Ha megütöd, akkor elég sok. És hát tudod, a fegyőrök is félre tudnak nézni, ha egy kollégára támadóról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!