Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha valaki megkerdezi leulhet...

Ha valaki megkerdezi leulhet e mellém és azt mondom hogy nem mit tehet?

Figyelt kérdés
Ordibál? Lerakja a cuccaimat a földre és leul? Balhézik? Kényszerít hogy leuljon? Vagy van egy kis esze és elfogadja?

2024. jan. 21. 18:43
 61/92 A kérdező kommentje:
#59 süllyedjen el
2024. jan. 31. 16:46
 62/92 bazaltkaroly ***** válasza:
Látom unatkozol. Nincs házid, amit meg kéne írni?
2024. jan. 31. 17:28
 63/92 A kérdező kommentje:
Ki kérdezett?
2024. jan. 31. 17:53
 64/92 bazaltkaroly ***** válasza:
Te vagy a kérdező.
2024. febr. 1. 08:23
 65/92 anonim ***** válasza:
100%

"63/64 A kérdező kommentje:

Ki kérdezett?"

Jó, ezen most nagyot nevettem :D

2024. febr. 1. 08:42
 66/92 anonim ***** válasza:
100%
Vonaton megkérdezem, mert lehet, hogy valaki elment a mosdóba. Buszon, héven leülök. Mert CSAK.
2024. febr. 1. 08:44
 67/92 anonim ***** válasza:
60# nyugi, sokkal több is létezik. 😄👌 Engem kicsit se érdekel más véleménye, régen talán még érdekelt, de már nem. Fogadd el, hogy ez van. Peace
2024. febr. 1. 21:51
 68/92 anonim ***** válasza:
90%
"Kedves" Kérdező! Szabad VELED egy bolygón élni? Vagy azt is megtiltanád? Arra még nem gondoltál, hogy a közlekedési eszközökön azért vannak az ülések, hogy arra üljenek? Adott esetben TEKÜLÖNLEGESSÉGED mellé is.
2024. febr. 2. 08:22
 69/92 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet venni a lapot, fogyatékosok az emberek? Ha valaki mindig hátra ül az szerintem elég egyértelmű hogy nem akarja hogy mellé üljenek. Itt itelhet el mindenki mindenhogy de a való életben sokan olyanok mint én,aztán persze anonim módon mindenki álszent. De én nem!
2024. febr. 2. 08:33
 70/92 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az ül hátra, aki annyira figyelmes, hogy utoljára akar leszállni. Vagy azért ül hátra, mert tudja, hogy ahol leszáll, a hátsó ajtótól kell kevesebbet sétálni. Egyáltalán nem jelenti a hátra ülést az, hogy te egy akkora paraszt vagy, hogy 10 ülőhelynyi sugárban nem tűrsz meg magad körül másik embert. Megjegyzem, még ha azt is jelentené, akkor sincs egyáltalán jogod hozzá. Neked egyetlen ülőhelyet van jogod elfoglalni. Ha még egy bőröndöt is cipelsz magaddal, akkor mások szemforgatása lesz a jogos, nem a tied. Tanuljál meg közösségben élni (elvileg erre nevelnek téged óvoda óta), vagy maradjál otthon. Az írásod alapján anyáddal élsz. Kérd meg, hogy ő vigasztaljon, végül is amúgy az ő hibája, hogy ekkora szociopata állat vagy.
2024. febr. 2. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!