Ha valaki megkerdezi leulhet e mellém és azt mondom hogy nem mit tehet?
Figyelt kérdés
Ordibál? Lerakja a cuccaimat a földre és leul? Balhézik? Kényszerít hogy leuljon? Vagy van egy kis esze és elfogadja?2024. jan. 21. 18:43
41/92 anonim válasza:
#33 & 40 Továbbá előbb-utóbb megismernek a buszvezetők és az utasok is, és tudnak úgy kellemetlenkedni, hogy ne tehess ellene semmit.
Barátkozz meg a ténnyel, függetlenül attól, hogy - szerinted - milyen különleges ember vagy, az emberiség maradék része ezt magas ívben lenagydolgozza!
42/92 anonim válasza:
Úgy látszik a tanár már kikapta a kezéből a mobilt, mert észrevette, hogy az órán azt nyomkodja. 😆
43/92 bazaltkaroly válasza:
#42 Jaj jaj. Ebből bünti lesz. Nem lesz Mancs őrjárat nézés egy hétig.
44/92 anonim válasza:
"Kényszerít hogy leuljon?"
Miben kényszerít? Leül és kész. Te nem kényszerítheted, hogy márpedig nem ülhet le.
45/92 anonim válasza:
Azt megengeded, hogy valaki ELÉD vagy MÖGÉD üljön?
46/92 anonim válasza:
#45 Szerintem ő lehet az a büdös gyerek, aki a múltkor a buszon összevissza csapkodott, magában beszélt, és amikor mögüle felálltam és megnyomtam a leszállásjelzőt, elkezdett kötözködni, hogy ha nyílik az ajtó, lerúg a buszról.
47/92 anonim válasza:
Dagadt vagyok, akkora a p.csám, mint egy elefánté. Ha nem engedsz melléd ülni, rádülök! Na! Válassz, bébi!
48/92 anonim válasza:
Végre valaki megtalálta a kérdezőhöz illő hangnemet és a megoldást.
49/92 anonim válasza:
Nekem szimpi vagy kérdező :D Múltkor én sem vettem fel a dög nehéz táskámat az ülésről,hiába sokan voltak a buszon,mondjuk hátul volt még hely. Senki nem mert pattogni,mert nem tudják milyen vagyok,kiosztom mindet :) 29N
50/92 anonim válasza:
49, ez addig működik is, míg kultúrlényekkel utazol. De ha felszáll a buszra egy hozzád hasonló Proli Joli, aki majd kérdés nélkül leb.ssza a földre a táskád, vagy ráül, akkor lehet emberkedni. Jó mulatság lesz a munkában megfáradt, hazafelé tartó utastársaknak. Még fogadást is lehet kötni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!