Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonatot vagy távolsági buszt...

Vonatot vagy távolsági buszt vezetnétek szívesebben és miért?

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 10:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10: Ez jó volt. :D Én mindkettőt szeretem, a buszt és a vonatot is, de most épp vonatos hangulatban vagyok. Ha objektíven nézem, ez biztonságosabb is, kár, hogy csak ritkán jutottam vonatok közelébe gyerekként, most jóval erősebb lehetne a kötődésem hozzájuk.
2023. júl. 26. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 Amit az első bekezdésben írtál, az a kalauzon csapódik le.
2023. júl. 26. 17:47
 13/13 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ez így van, de a kérdés nem arról szólt, lennék e kalauz.

Nyilván az talán az egyik legrosszabb közlekedéssel kapcsolatos meló, mert ott aztán tényleg szinte csak idiótákkal találkozol.

Ebbe most beleértem a 90-es évekbeli fiatalkori énem is, mert én sem voltam különb, mint a korábban felvázolt csürhe... sőt akkoriban rapperként ment a filctollal tagelés akármilyen belső felületre a vonaton. Az akkori punkoknál divat volt, a máv vagonok zöld rusnya függönyeit letépkedni, abból táskát varrni.

De a brigádomból volt olyan akinek passziója volt, az összes izzót kicsavarni a vagonokból, esetleg kaller kulcsal a fűtést föltekerni, vagy bármi mai szemmel tök ésszerűtlen kárt okozni.

Azóta ráadásul még durvult is a világ, biztos nem akarnék random emberekkel foglalkozni napi szinten.

2023. júl. 27. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!