Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Menetirányban vagy azzal...

Menetirányban vagy azzal szemben ültök szívesebben a vonaton?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Szemben a menetiránnyal ülök szívesebben.
Menetirányban szeretek ülni.
33 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem teljesen mindegy.

Megfigyeltem, hogy egy csomó embert zavar, ha menetiránnyal szemben kell ülnie. Sok embert láttam buszon is négyes ülésnél, hogy amint a vele szemben, vagyis a menetirányban ülő ember felállt onnan, azonnal átültek a helyére.

2022. febr. 3. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Én szeretem azt látni a tájból, ami jön, ami még megfigyelésre érdemes. Ez az ok. Kivétel a Bz mellékkocsi panorámaszekciója a hátsó peronon.
2022. febr. 4. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem menetirányban ülök rosszul leszek. Sokszor inkább állok még ha 1 órát kell akkor is. Ha oldalt kell üljek mint pl metrókon de utaztam olyan vonaton ahol voltak oldalsó ülések az sem zavar igazán.
2022. febr. 4. 00:30
 4/10 anonim válasza:
98%
Én is rosszul vagyok, ha háttal kell ülni. Állni viszont még jobban utálok, úgyhogy ha nincs más, akkor leülök menetiránnyal szemben. De ilyen inkább csak a helyi buszon szokott lenni, azt a rövid időt kibírom. Vonattal már nagyon régen utaztam, a távolsági buszon meg nincs ilyen.
2022. febr. 4. 03:11
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Gyerekkoromban valamiért menetiránynak háttal szerettem ülni, most pedig nem kifejezetten, de nem is zavar!
2022. febr. 4. 07:54
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

ovel szeretek nézelődni, ha lehet menetiranyban ülök le.

De amúgy már közel 100 ezer km-t utaztam vonattal, amíg nem volt kocsim, szóval már megtanultam menetiranynak háttal is nézelődni :)

2022. febr. 4. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:
15%
Egyáltalán nem szívesen vonatozom, sőt úgy összességében gyűlölöm a tömegközlekedést és annak minden járművét.
2022. febr. 4. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem a kérdést, nálam a "menetirányban" és a "menetiránnyal szemben" ugyanaz. Amire te gondolsz az nálam a "menetiránynak háttal"
2022. febr. 5. 23:11
 9/10 eddiboy ***** válasza:
91%
Vonaton abszolút tök mindegy merre ülök. Max. akkor van jelentősége, ha nézelődni akarsz, hogy mit szeretsz jobban, közeledő vagy távolodó tájat nézni. Ha nem nézek ki az ablakon folyamatos haladás közben nem is érzékelem, merre megy a vonat. Buszon kicsit más a zötykölődés miatt, de régebben a csuklós buszokon kifejezetten szerettem háttal ülni a csukló előtt, mert nagyobb a lábtér, és a csomagom is elfér.
2022. febr. 6. 01:29
 10/10 anonim ***** válasza:
6%

8as a kerdező jol fogalmazott, azt irta hogy menetiranyban vagy azzal szemben.

Amit te kifogasolsz az az 1es valaszolo valasza volt.

2022. febr. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!