Téged zavar, ha menetiránynak háttal kell ülnöd a buszon/villamoson?
Figyelt kérdés
Vagy van, aki le sem ül ilyenkor, mert beteg lesz tőle?2021. júl. 28. 19:16
1/14 anonim válasza:
Van, akit zavar, van, akinek akár hányingere is lehet tőle, ha háttal ül.
3/14 anonim válasza:
Nem, sőt kifejezetten szeretek háttal utazni, így általában így ülök le, hogy hagyjak helyet azoknak, akik rosszul vannak, ha háttal ülnek.
4/14 anonim válasza:
Csak akkor zavar, ha új, ismeretlen helyre megyek, mert akkor jobban akarok figyelni, hogy hol kell leszállni. Persze a mai utastájékoztatás mellett ez már általában nem probléma, de előfordulnak még régi járművek.
5/14 anonim válasza:
Van akit zavar illetve rosszul van tőle, én tudok úgy utazni csak furán érzem magam
6/14 anonim válasza:
Egy kanyargósabb útvonalú buszon meg tudok tőle szédülni, egy villamoson vagy vonaton viszont egyáltalán nem zavar, de ettől függetlenül ezeken a helyeken is jobban szeretek menetiránnyal szembe ülni.
7/14 anonim válasza:
Én kifejezetten rosszul leszek ettől. Akár buszon akár vonaton akármilyen járművön utazok így rosszul leszek. Ha 5-10 percig tart az út azt kibírom de ha tovább akkor végem van szó szerint.
8/14 anonim válasza:
Nekem mindegy merre megy az ablakon kivüli világ, csak menjen! :D
9/14 anonim válasza:
Én nem leszek tőle rosszul, de nem szeretek menetiránynak háttal utazni, ugyanis imádom nézni az utcát , a tájat és sokkal természetesebb érzés ezt irányban ülve tenni. (Na jó, a Bz mellékkocsi panorámaszakasza kivétel , ott meg a nyakamat kitöröm, hogy mégiscsak hátrafelé kilássak :)
10/14 anonim válasza:
Állítólag háttal ülni biztonságosabb, de csak hallottam, nem olvastam magyarázatot. Ültem már repülőn is háttal, semmi problémám nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!