Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonattal vagy Busszal utazol...

Vonattal vagy Busszal utazol szívesebben?

Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 16:18
A kérdező szavazást indított:
Busz
Vonat
36 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Vonattal sokkal kényelmesebb, több a tér, van mosdó, olykor még büfékocsi is. Ráadàsul a busszal ellentétben valós idejű járatinfó is van.
2021. szept. 9. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Vonattal. Gyorsabb, kényelmesebb, kéznél van a mosdó, ha szükséges. Több a kedvezmény.
2021. szept. 9. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Vonattal. Nem lötyög jobbra-balra, lehet aludni.
2021. szept. 9. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Busszal. Gyűlölöm a vonatot. Folyton késik (miközben zárt pályán közlekedik), busszal én még nem nagyon késtem.
2021. szept. 10. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Vonat. Tágasabb, lehet sétafikálni és sokkal halkabb.
2021. szept. 10. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Az édes mindegy. Hogy melyiket szeretem/utálom, az attól függ, hogy melyikbe milyen üléseket és üléselrendezést alkalmaztak. Volt egy időszak, amikor például ugyanazokkal az IMAG ülésekkel szerelték a buszokat meg a vonatokat, ergo nem éreztem a különbséget. Innentől kezdve meg az dönti el a dolgot, hogy a te faludba busz megy-e vagy vonat, ez nem kívánságműsor.
2021. szept. 11. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Attol fugg hogy Flirt vagy putrivonat
2021. szept. 18. 04:55
 8/10 Peter700 válasza:
100%
Vonattal
2021. szept. 18. 14:15
 9/10 anonim válasza:
100%
Vonattal, de csak azért, mert az nálam különlegességnek számít. Alapjáraton nagyon szeretem a tömegközlekedést, kivéve a metrót, mert ott nem lehet nézelődni. Már kicsiként is imádtam buszozni és nézni az ablakon keresztül a tájat, de az ma már mindennapi dolog nálam a suli mellett, szóval a vonat amolyan ritka prémium utazási forma számomra. :D
2021. szept. 18. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vonattal, kivéve, ha lepukkant vasúti kocsikról van szó (szagos műbőrülésekkel, ami után vonatszaga lesz a ruhámnak is), annál még a legrozogább busz is jobb választás. Másik kivétel, ha olyan részen kell utaznom az országban, ahol nem a legjobb a közbiztonság, ott én inkább a buszt választanám, mert ott legalább a sofőr közel van, ha gáz lenne (ill. a felszállásnál a legtöbb esetben nem is engedi fel a gázosabb fazonokat), míg a vasúti kocsiban kevésbé érezném magam ott biztonságban.

De összességében inkább a vonat, a kényelem, meg a mosdó miatt.

2021. szept. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!