Használhatom-e autóval a kapaszkodósávot, ha csak azért hajtok szívesebben lassabban, mert kezdő vezető vagyok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 18:50
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
46 szavazat
2/22 anonim válasza:
Azért azt tisztázzuk, hogy pontosan mit is nevezel kapaszkodósávnak.
3/22 anonim válasza:
A kapaszkodósáv arra van, hogy használd.
4/22 anonim válasza:
A kapaszkodósáv gyorsításra való, nem arra, hogy fix sebességgel tötyörögj rajta. Ha nem mersz normál tempóban haladni, akkor sosem fogod megszokni a normális tempóban való közlekedést. Felejtsd el, hülyeség.
5/22 anonim válasza:
Megint egy nagyokos akinek legnagyobb bűn a "tötyörgés" de alapvető fogalmakkal nincs tisztában...
6/22 anonim válasza:
“A kapaszkodósáv gyorsításra való”
Az a gyorsítósáv. Tovább nem is részletezném.
7/22 anonim válasza:
S. Nikolas Nick (4-es okoska), na ide figyelj, nekem te privátban ne ugassál. Ha valami bajod van, vállald mindenki előtt. Arról nem is beszélve, hogy te írsz hülyeségeket és kötekedsz a kérdezővel, miközben ő normális stílusban tett fel egy kérdést.
8/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz a 4-es válaszolóval. Szinte minden kérdés alá odaböfög valami mérföldes baromságot a közlekedés kategóriában. Sajnos ennyi jutott neki.
9/22 anonim válasza:
"h) * „Kapaszkodósáv” (118. ábra): a tábla emelkedő úton a lassabban haladó járművek közlekedésére szolgáló kiegészítő sáv (kapaszkodósáv) kezdetét jelzi. A tábla jelezheti azt a sebességértéket is, amelynél kisebb sebességgel haladó jármű a kapaszkodósávot köteles igénybe venni (119. ábra);"
10/22 anonim válasza:
Én nem kötekedtem a kérdezővel, hanem jótanácsot adtam neki. Nem is értem miért te veszed magadra... A válaszod többi részével sem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!