Milyen büntetésre számíthat az aki közúti balesetet okoz autóval. Az áldozat pedig egy gyalogos aki 8 napon túlgyógyuló sérűlést szenved ( 2 csont törés ). Szóval az autót vezető személy mire számíthat?
Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 18:42
2/7 anonim válasza:
Ivott-e? Cserbenhagyta? KRESZ-t betartotta?
3/7 anonim válasza:
Semmitől az életfogytiglanig bármi.
4/7 anonim válasza:
Életfogyt nem. Mai hír, a kokósan kétszer is gázoló nő most kapott 5 évet, és örökre eltiltották a járművezetéstől. (másodizben már az első halálos gázolás miatti eltiltás alatt jogsi nélkül vezetett)
5/7 Barnabas333 válasza:
Én egy papíron is bolond bácsikát ütöttem el, neki az orra tört el, de őt tették meg hibásnak, mert nem is zebrán volt, meg szegény nem volt beszámítható.
Szóval nem mindegy a körülmény.
6/7 Barnabas333 válasza:
Sőt volt egy sofőr kolléga aki részeg biciklist ütött el aki később belehalt, ha jól tudom ő sem kapott büntetést.
7/7 anonim válasza:
A soför nem volt ittas.
Az elütött személy ittas volt.
Kressz szabályok az összes be volt tartva.
Az autó teljes mértékben rendben volt a baleset előtt.
Cserbenhagyás nem történt.
Zebra nem volt.
2 járda volt abból az egyik járható volt.
Este volt, az illető sötét ruhában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!