Csak én vezetném be jogosítványszerzés feltételeként a pszichológiai vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Más is támogatná, hogy jogosítványt csak egy olyan pszichológiai/orvosi vizsgálat után lehessen kapni, ahol kiszűrik a nagyon türelmetlen/idegbeteg sofőröket?2020. aug. 8. 09:47
A kérdező szavazást indított:
Támogatnám
Részben támogatnám
Nem támogatnám
45 szavazat
1/27 anonim válasza:
Ez jó ötlet lenne. Meg a bicikliseknek sem ártana egy kresz vizsgát elvégezni.. Amikor a semmiből kivág eléd és még szét se néz -.-
2/27 A kérdező kommentje:
#1 Én már kétszer jártam így, ugyanaz az öregasszony ugyanott.....
2020. aug. 8. 10:05
3/27 anonim válasza:
Kizárni a vezetésből azért ne lehessen senkit, bárki számára legyen elérhető egy max 75 lóerős autó, de minél nagyobb teljesítményű az autó, ahhoz mérten legyenek kategóriák, ki mit vezethet.
4/27 A kérdező kommentje:
#3 Miért egy 75 lóerős kocsiban nem lenne idegbeteg az illető?
2020. aug. 8. 10:09
5/27 anonim válasza:
Én alapvetően egy nyugodt személyiség vagyok, de az rohadtul ki tud hozni a sodromból, ha egy nyugdíjas klubbos kriptaszökevény 40-el megy a városban, mikor sietnék valahova.
6/27 A kérdező kommentje:
#5 Akkor nem vagy teljesen nyugodt. Ilyen alapon a legidegbetegebb ember is nyugodt kivéve mikor nem az xd
2020. aug. 8. 11:04
7/27 anonim válasza:
Ha tényleg alapos vizsgálat lenne, akkor támogatnám.
De mint a legtöbb hasonló dolgot, ezt sem vennék komolyan és puszira megadnák bárkinek. És így csak egy újabb sarc lenne az embereknek.
(lásd az orvosi alkalmasságit)
8/27 Alex Fly válasza:
@3: ezt gondold meg még egyszer...
A gépjárművezetés veszélyes üzem és nem mindenki alkalmas rá. Az tény, hogy jelenleg semmilyen módon nem szűrik ki az erre alkalmatlanokat és boldog-boldogtalan megkapja az engedélyt arra, hogy másféltonnás fémdobozokkal veszélyeztesse a többiek életét -de valóban ez a helyes? Ilyen alapon adhatnánk mindjárt töltött lőfegyvert is minden hülyegyerek kezébe...
10/27 anonim válasza:
Az elektromos rollereket is csak jogsival és rendszámmal szabadna vezetni, és kötelező lenne rájuk a KFB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!