Csak én vezetném be jogosítványszerzés feltételeként a pszichológiai vizsgálatot?
Én is támogatnám, de attól tartok, hogy ez is az orvosi vizsgálat szintjén lenne, ahol szinte semmit nem néznek. Fizetsz és megkapod. Vagy ha szigorúbb is lenne, ezekből az emberekből kinézem, hogy jogosítvány nélkül is beülnek az autóba. Hány ilyen eset volt már, amikor elvették valakinek a vezető engedélyét, végül mégis balesetet okozott.
Van rációja, de a kivitelezéssel kétségeim vannak.
Akkor már visszamenőleg is aztán hirtelen kihaltak lennének az ország útjai...
De szerintem először is rendőrségi átvilágítás, házkutatás, drogkeresés, vár és vizelet minta meg minden egyéb... Vagy majd azt hiszed, hogy egy pszichologiai teszt megold mindent?
"ha egy nyugdíjas klubbos kriptaszökevény 40-el megy a városban, mikor sietnék valahova"
40-el 50-es táblánál, azért kicsit vicces vagy. Mondjuk ha előbb elindulnál nem úgy kellene be esned az utolsó pillanatban....
"Legalább még véletlen sem kellene egyiket sem szájba vágnom"
Ki az idegbeteg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!