Szerintetek hány éves korban érdemes elkezdeni a jogsit? Mennyire tartjátok jónak a korai jogosítványszerzést (17-8 évesen)?
18F vagyok, de úgy érzem, hogy még nem vagyok alkalmas a jogosítvány megszerzésére, fiatalnak gondolom még magamat ehhez.
Ti hogy vagytok ezzel, mi a fiatalon jogosítványtulajdonosság előnyei és hátrányai?
Minél előbb annál jobb.
Később kevesebb időd lesz rá és évről-évre egyre drágább.
Ráadásul 20 éves kor alatt kedvezményt is kapsz.
Nahat ha mar a jogsin is sporolni kell, akkor mibol lesz auto? Nemar! :)
(be kell lepni katonaekhoz, ott ingyen van a hivatasos jogsi)
Van elég spórolt pénzem, amit a későbbiekben a jövőbeli autómra szeretnék befektetni, úgyhogy az anyagiak nem jelentenek problémát.
Az az érdekes, hogy a balesetek nagyságát a figyelmetlen, frissen megszerző jogosítványú fiatalok okozzák. Sajnos egynek én is szemtanúja voltam egy közlekedési balesetben.
Nem feltétlenül kell saját autó ahhoz, hogy jogsit szerezhessen az ember. Én is a szüleimét használom. Nekem annyi szerencsém van, hogy van egy milliárdos rokonom aki hetente húzgáltatja magát 50-100km ekre és 40 ezret kezembe nyom minden alkalommal.
Így hamar meglesz a pénz rá, de míg gyűjtöm, addig sem esek ki a rutinból. Ezen felül van egy családi vállalkozásunk amely igényli a sofőri munkát és mióta van jogsim azt a pozíciót én töltöm be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!