Érdemes ezt pszichiáterrel kezeltetni? Lehet ebből gondom azon kívül hogy kb már összeroppanok idegileg?
Rövid leszek, nem tartok fel senkit aki segítene:
Néha minden előjel nélkül elvesztem a valóságérzetem. Megváltozik a látásom vagy én nem tudom hogy mondjam. Kb mikor az ember ébren van 30 órája olyan érzés tör rám.
- Spontán érkezik
- Szorongok
- Ingerült leszek (nagyon durván ingerlékeny)
- Összezavarodok
- Annyira ráncolom akaratlanul a homlokom hogy belefájdul a fejem
- Iszonyat mód megvisel lelkileg
- Mintha lenne a tudatomon egy plexiburok, vizuális, audiális ingerek valahogy tompítva érkeznek hozzám
Lehet ez a szorongás megnyilvánulása? Nem helyzetfüggő mikor jelenik meg. Teljesen véletlenszerűen jön és néha órákig néha napokig tart. Most épp 2.-3. Napja nem tudom pontosan. Utálom. Mi az úristent tegyek?
22 éves vagyok
Nem vagyok stresszes alapjáraton
Nincs depresszióm, SEMMI - Ez a ciki
Semmi de rohadtul semmi bajom, de ez mindig visszatér.
Na igen. Covid barátunk mindenre gondol.
Köszi a választ.
En hasi sebeszeten dolgozom, de kapasbol rengeteg dolog edzembe jutott az alapjan, amit irtal. Mint mentalis, mint fizikai dologra vezetheto dologra, mert pl nem lehet rogton ravagni hogy na, ez tuti mentalis dolog csak.
Nagyon kene egy alapos anamnezis, kiterjesztett labor, kepalkotok, es igy szakorvos fele iranyitani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!